Meight, NoizR és DragoR képviseli Magyarországot az EBL S7-ben

Meight, NoizR és DragoR képviseli Magyarországot az EBL S7-ben

Magyar csapat nélkül, de magyar játékossal és szakemberekkel kezdődik el hamarosan az EBL hetedik szezonjának alapszakasza.

Hat szezon után eljött az a pillanat is, hogy magyar csapat nélkül kezdődik el az Esports Balkan League, a kelet-közép-európai régió legnagyobb League of Legends bajnoksága. A Team Plague bár megnyerte a K&H MNEB második LoL szezonját, a zárt selejtezőkben nem tudott mit kezdeni a Respawn Gaminggel, a WiLD MultiGaming egy körrel később, a mindent eldöntő double elimination szakaszában búcsúzott a további küzdelmektől. Ezzel megszakadt egy hagyomány, azonban egy magyar játékos és két magyar szakember mégis eljutott oda, ahova a csapatoknak nem sikerült. Török "Meight" Máté a Crvezna Zvezda után egy horvát csapatban próbálkozhat megszerezni az újabb bajnoki címet, amíg Riczy "NoizR" Dániel és Köves "DragoR" Balázs két hatalmas szerb klub háttérstábjában tölt be fontos szerepet a következő hónapokban

Meight - CR4ZY középső ösvényese

Az ötödik szezonban bajnoki címnek, a hatodikban ezüstéremnek örülhetett Magyarország legjobb midese, de a crvena zvezdás időknek egyelőre vége. DoubleAimmel az oldalán ismét megmutathatja a K&H MNEB LoL bajnokságának második helyezettje, hogy képes ismét eljutni az EU Mastersbe. A CR4ZY égisze alatt ismét összeállt az európai szupercsapat, papíron egyértelműen Meighték az esélyesei az egész EBL S7-nek.

NoizR - Crvena Zvezda analyst és assistant coach

Az ötödik szezon bajnokcsapatában Török "Meight" Máté is megvillantotta tehetségét, azonban a hatodik kiírásban "csak" az ezüstérem jutott a szerb egyesületnek. NoizR a Team Plague-gel magyar bajnoki címet ünnepelhetett, a Grim Ravensszel ötödik helyen zárt a K&H MNEB S2-ben. Hatalmas nemzetközi tapasztalat áll a fiatal edző mögött, nem kérdés, hogy az EBL S7 trófeájáért indulnak harcba a zvezdások, immár Meight nélkül.

DragoR - ASUS ROG Elite menedzser

DoubleAim vezetésével megnyerték az EBL 4. szezonját, majd behúzták az ESL A1 Adria League bajnoki címét, hogy a 2018-as évre egy SEC tornagyőzelemmel tegyék fel a koronát. A régió egyik legjobb dzsungelese azóta már elhagyta a csapatot, de még így is az egyik legerősebbnek számítanak ebben a térségben. Megújult kerettel és a Royal Gamers egykori menedzserével vágnak bele a Balkán liga következő csoportköreibe.

Az EBL S7 június 22-én kezdődik, kövessétek a mérkőzéseket a Fortuna Esports Twitch csatornáján!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik magyar játékos/szakember csapata nyeri az EBL S7-et?

  • 30 %
  • 22 %
  • 48 %