NoizR arcszőrzete bánta az Afterglow K&H MNEB-en szerzett hatalmas győzelmét

NoizR arcszőrzete bánta az Afterglow K&H MNEB-en szerzett hatalmas győzelmét

A K&H MNEB LoL alapszakaszának hatására csupasz arccal éli tovább mindennapjait a tavalyi bajnokcsapat edzője.

Óriási meglepetésre az Afterglow Esports Egyesület legyőzte a Team Plague gárdáját a K&H MNEB LoL alapszakaszának negyedik fordulójában. A nyeretlen AGW és a veretlen Plague összecsapásán érződött, hogy akár a rosszabb mérleggel álló ellenfelektől is tartani kell, még a kényelmes pozícióban lévőknek is. Ha lemaradtál volna a forduló mérkőzéseiről, mindenképp pótold be!

Az élő közvetítés chatjén ott volt végig noizR is, aki jelenleg a Grim Ravensnél edzősködik. A Plague-gel K&H MNEB bajnoki címet szerző szakember beírta az AGW vs TP párharc előtt, hogy ha nyer az AGW, leborotválja a teljes arcszőrzetét. Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. Tudta ezt NoizR is, aki rögtön a mérkőzés után fellőtte a streamet és előkapta a OneBlade borotváját, amit egyébként ti is megnyerhettek.

Miután lélekben felkészült, nem volt más hátra, mint maga a folyamat, ami rövid idő alatt tökéletes "Rault" varázsolt a magyar edzőből.

Az este soha nem érhet véget, várt még egy bajuszeltávolítás is noizRre. A OneBlade borotva ismét lecsapott, az arcszőrzet az utolsó szálig lekerült a Grim Ravens csapat tagjáról.

A procedúra után simán letagadhatna pár évet noizR, akire újabb kihívások várnak a következő héten. A Grim Ravens kedden a Royal Gamers ellen, szerdán az iPon Team Horizon Reapers ellen bizonyíthat. Papíron két sima győzelemre készülhetnek a szurkolók, de az AGW vs Team Plague bebizonyította, hogy mindenki képes bravúrgyőzelmekre. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!