Ingyen golden Legendaryvel és rengeteg ajándék pakkal érkezik a Felfire Festival

Ingyen golden Legendaryvel és rengeteg ajándék pakkal érkezik a Felfire Festival

Nem aprózta el a Blizzard a Hearthstone következő nagy eseményét.

Egy nappal a start előtt leplezte le a Blizzard, hogy mi vár a Hearthstone játékosokra a következő négy hétben. Hamarosan kezdetét veszi a 2020-as Midsummer Fire Festival, ami idén a Trial by Felfire nevet kapta. A középpontban természetesen a Demon Hunter, a HS 10. játszható karaktere áll, de nem csak azok Illidan rajongói örülhetnek. Jöjjenek a 17.4-es frissítés részletei!

Új egyszemélyes kaland - Trial by Felfire Solo Adventure (június 17-től)

Öt fejezeten keresztül harcolhattok Aranna Starseeker irányításával MECHA-JARAXXUS és seregei ellen.

Természetesen a jutalom nem marad el, egy különleges hátlappal jutalmazódnak azok, akik az utolsó akadályt is sikerrel veszik.

Új kihívások - Trial By Felfire Challanges (június 24-től)

Őt ellenség vár arra, hogy megmérkőzzetek velük. Ha nem kegyelmeztek az utolsó Bossnak sem, akkor ingyenes golden Legendaryt, a korábban már megszerezhető Kael'thas Sunstrider üti a markotokat.

Új Tavern Brawlok - Return of the Burndown és The Rumbledome

A kocsmai bunyók terén nincs túl nagy újdonság. Június 24-től ismét az a cél, hogy egyetlen pakli uralkodjon az egész HS-ben. Július 1-től csak egyetlen túlélő maradhat az arénában, azonban a pontos részletek egyelőre még nem tisztázottak. Az biztos, hogy csillogó fegyverekből nem lesz hiány.

Legendary Questek

  • Június 17-től: Az első sorozat teljesítésével 1 Ashes of Outland, 1 Year of the Dragon és 1 Rise of the Shadow pakk lehet a tiétek
  • Június 24-től: A második sorozat után 1 Ashes of Outland, 1 Year of the Dragon és 1 Saviors of Uldum pakk vár rátok
  • Július 1-től: Az utolsó kör végén 1 Ashes of Outland, 1 Year of the Dragon és 1 Descent of Dragons pakk kerül a gyűjteményetekbe

Új faj a Battlegroundsban - Érkeznek a kalózok

A Felfire Festival talán legnagyobb dobása, hogy kibővül a Battlegrounds egy új fajjal. A murlocok, mechek, démonok és beastek után érkezik a flotta, azaz jönnek a pirate-ek. 17 új minion és 3 új hős dobhatja fel a Hearthstone egyik legkedveltebb játékmódjának kicsit egysíkú metáját.

Az összes új miniont és hőst az alábbi galériában tekinthetitek meg!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!