#StayHome European Nations Cup - Már a legjobb négy között a magyar válogatott

#StayHome European Nations Cup - Már a legjobb négy között a magyar válogatott

Vasárnap már a döntőért játszanak torzsiék.

Bár a csoportunkban nem sikerült magabiztos győzelmet aratnunk, a Fehéroroszország és Macedónia elleni két döntetlen elég volt ahhoz, hogy másodikként továbbjussunk a rájátszásba. Itt már Bo3-as meccsek vannak, az első összecsapást pedig magabiztosan nyerte meg a magyar válogatott.

A D csoportot megnyerő ukránok ellen játszottunk, és két pálya alatt sikerült pontot tennünk a meccs végére. Infernon kezdtünk, ahol bár az első néhány kör roppant szoros volt, 5-5-ös állásról megembereltük magunkat és kört sem engedtünk az ukrán válogatottnak a pálya hátralévő részében. 10-5-re nyertük a félidőt CT-ből, támadóként pedig, mint kés a vajon, úgy vágtuk át magunkat az ukrán védelmen, 16-5-re nyertük meg az első pályát.

Ekkora vereség után sokan maximum 1-2 kört adtak ellenfeleinknek Nuke-on, de mivel ez volt a mi pályánk, ők kezdtek a védekező oldalon. Kezdetben nem is igazán tudtuk a saját játékunkat játszani T-ben, 5-0-ról kellett magunkhoz térnünk. Nem volt rossz Ukrajna védelme, de így is kihoztunk egy kellően erős eredményt a támadó oldalból, 6-9-cel fordultunk a második félidőre.

CT-ben sem kezdtünk túlságosan magabiztosan, ha szorosan is, de az ukrán válogatott nyerte a körök nagy részét. 12-8-ra is el tudtak húzni mellettünk, szerencsére még épp időben éreztünk rá a játékra és el tudtunk kezdeni felzárkózni. Egyetlen kört engedtünk csak nekik a meccs maradék részében, a győzelmet jelentő 16. pontunkat pedig egy elképesztő 1v3 helyzet megnyerésével szerezte meg torzsi.

Így már a #StayHome European Nations Cup rájátszásának legjobb négy CS:GO csapata között vagyunk. Következő meccsünket vasárnap, június 7-én játsszuk, a cseh válogatott ellen, ott már a döntőbejutás lesz a tét. Ne feledjétek, hogy jótékonykodni az egész #StayHome European Nations Cup ideje alatt tudtok, adományaitokkal az Országos Mentőszolgálatot segíthetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!