Hihetetlen, de Kimmich és Sancho TOTSSF lapja is hibás, visszavonta őket egy időre az EA

Hihetetlen, de Kimmich és Sancho TOTSSF lapja is hibás, visszavonta őket egy időre az EA

Az EA Sports egy újabb gonddal találta magát szembe, és éppen ezért két kártyát meg kell vizsgálniuk, mert valami nagyon nem stimmel a Team of the Season So Far upgrade miatt.

A Bundesligából az angol csodagyerek, Jadon Sancho és a németek egyik legjobbja, Joshua Kimmich nem is oly rég kapott egy jó kis TOTSSF upgrade lapot. A közösség felfedezte ugyanis, hogy van némi probléma a kártyáikkal. Nemes egyszerűséggel a rendszer kicsit megbokrosodott és hiába nyitott valaki kettejük közül bárkit, nem a boostolt verzióját kapta meg, hanem a sima alap lapja került a keretébe.

Ezt a problémát már a múlthéten felfedezték, és sajnálatos módon a hétvégén is tartott, de a játékosok most már folyamatosan arra kérik az EA-t, hogy a Weekend League jutalmak megérkezése előtt javítsák ki ezt. Tegnap éjjel végre a fejlesztők is reagáltak az esetre, és biztosították a rajongókat, hogy beleássák magukat az esetbe.

"Elkezdtük megvizsgálni a beérkező reportokat, amelyek azért jutottak el hozzán, mert Kimmich és Sancho helytelen kártyáit lehet kinyitni a csomagokból.”

Ez a téma és az EA hozzáállása azért különösen kiábrándító a FIFA 20 rajongói számára, mert elég ritka eset, hogy valaki Team of the Season kártyát nyisson ki az Ultimate Team csomagokból. Egyes játékosoknak még csak meg sem adatik, hiába bontogatják ki egyfolytában a paklikat, hogy ilyen labdarúgókat tudjanak a soraikban. Az EA egyelőre felülvizsgálja a szituációt, és valószínűleg miután megoldották a galibát, akkor mindenki megkapja a helyes verziót a már kinyitott lapokból. Bárki, akit ez érint, valószínűleg hasonló kompenzálásra számíthat. Mármint ez azokra vonatkozik, akik Jadon Sancho-t vagy Joshua Kimmich-t nyitotta ki a FIFA Ultimate Teamben június 5-e után.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!