Régiós erősorrend: Legjobb HS deckek Diamondtól Legendig

Régiós erősorrend: Legjobb HS deckek Diamondtól Legendig

Illidanra még mindig nem találtak ellenszert.

A Felfire Festival hivatalosan is kezdetét vette a Hearthstone kliensen belül, ugyanis megérkeztek a kalózok a Battlegrounds játékmódba. Ez egy örömteli hír azok számára, akik egyáltalán nem foglalkoznak a Standard/Wild ranked mérkőzésekkel, de nem nyújt vigaszt a Demon Hunter elől menekülő kártyásoknak. Illidan még mindig az abszolút legerősebb hős a HS-en belül, hiába kaptak már három alkalommal is gyengítést a lapjai.

Az alábbi képen bemutatott régiós erősorrend összegyűjti azokat a paklikat, amelyek az egyes szervereken, Diamond 10-től Legendig a legjobb győzelmi százalékokat tudják felmutatni.

Nem változott semmi május 18-a óta, továbbra is megéri Tempo Demon Huntert játszani, hiába van rá jó counter a Warrior alakjában. A második helyre a Highlander Hunter kapaszkodott fel, ami az egész ladderen is ugyanezt a pozíciót tölti be, de az Aggro deckek ellen nem sokra megy vele. A Murloc Paladin főleg az alacsonyabb rankokon képes nagyot szakítani, Diamond felett már meggyűlik a baja a területi sebzésekkel. A Highlander Mage Ázsiában nem tudta megvetni a lábát, de Amerikában és Európában a befért a top 5-be. A gyorsabb paklik táborát erősíti a Dragon Hunter is, amely olcsósága miatt jó választás lehet azoknak, akik már a következő kiegészítőre gyűjtik az erőforrásokat. 

Ami biztosra vehető, hogy Warriroból a népszerű változatok mindegyike játszható, de hasonló helyzetben van a Hunter és a Druid is. A Quest Warlockkal csak akkor próbálkozzatok, ha már eléggé tapasztaltak vagytok, mivel a játék HS egyik legnehezebb deckjéről van szó. Shamanból a Control és a Highlander is működhet, de sokkal jobb paklik is vannak ezeknél. Demon Hunterből csak egyetlen jó verzió létezik, de az továbbra is a Standard meta királya.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!