Berobbantak a kalóz hősök a Battlegrounds metába

Berobbantak a kalóz hősök a Battlegrounds metába

Nagyon népszerűek és játszhatóak is a kalóz hősök a Hearthstone Battlegroundsban.

Néhány napja érkezett meg a Felfire Festival ünnepségének első nagyobb frissítése, ami egy teljesen új fajt emelt be a Hearthstone Battlegrounds játékmódjába. A 17 új minion mellé 4 hős is érkezett, akik között régi ismerősök is feltűntek, bár kicsit megváltoztak a száműzetésben töltött idő alatt. A HSReplay az első napok tapasztalatai alapján gyorsan fel is állította a kalóz hősök ranglistáját, aminek alapjául a top 20%, azaz a 7200 MMR feletti játékosok mérkőzései szolgáltak. Közel 100 000 meccs alapján született meg az eredmény, ezért elég jó képet kaphattok, ha ebből indultok ki.

4. Patches the Pirate

Népszerűség: 57%-ban választják

Átlagos helyezés: 4,73

A Tier 3 elejénél nem tudja előrébb verekedni magát a HS egyik leggyűlöltebb kalóza. A Hero Power túlságosan random és csak pirate-re lehet építeni ennek köszönhetően. Ysera és Jaraxxus is hasonlók miatt gyengélkedig.

3. Skycap'n Kragg

Népszerűség: 47,9%-ban választják

Átlagos helyezés: 4,61

Szintén a Tier 3-as tömegben találjátok meg Kragget, akinek a különleges képességével jól kell időzíteni, mivel hatalmas fordítást lehet előadni a segítségével. Egy körben rengeteg arany ütheti a markotok, de ezen kívül nem tud semmit a hős.

2. Captain Eudora

Népszerűség: 72,3%-ban választják

Átlagos helyezés: 4,41

Tier 2-ig jutott a kapitány, akinek a hősképessége lehet nem mindenkinek egyértelmű. Négy alkalommal kell ásni a kincsért, majd a negyedik Hero Power elnyomása után véletlenszerűen kap a játékos egy golden miniont az aktuális Tavern tierből. Lehet rollolni hatalmasakat már 3-as szinten is, de 5-ös Tavern szinttől igazán hatékony.

1. Captain Hooktusk

Népszerűség: 62,1%-ban választják

Átlagos helyezés: 3,77

Abszolút a legjobb hős jelenleg Hooktusk, nem csak a kalózok között teljesít kimagaslóan. Eldobsz egy lényt és cserében felfedezhetsz egyet, ami bár alacsonyabb Tavern Tierből származik, de legalább nem került aranyba. Sok tokennel kell játszani és akkor garantált a siker.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!