Hamarosan új játékmóddal gazdagodhat a CS:GO?

Hamarosan új játékmóddal gazdagodhat a CS:GO?

Retake szerverek érkezésére találtak nyomokat a tegnapi frissítésben.

Nem új keletű dolog, hogy egy már éles frissítés sorai között adatbányászok elrejtett finomságokra is bukkannak. Az már sokkal ritkább, hogy a CS:GO új játékmódot kapjon, de most nagyon úgy néz ki, hogy ez a helyzet.

A tegnapi patch jó pár pályát átalakított, Mirage, Dust2, Overpass, Inferno és Cache is megváltozott kicsit, erről bővebben itt olvashattok. Amit viszont nem tárt mindenki szeme elé a patch, az két egyelőre még nem aktív pályaelem. Az úgynevezett "barrier-ek" vagyis akadályok, falak már megtalálhatóak egyes pályák kódsoraiban, de aktiválni még nem lehet őket. Ezek a pályák egyes részeinek lezárására szolgálnak és a nagyon hangzatos retake.asite és retake.bsite nevekre hallgatnak.
Bizony, ha hihetünk az előtúrt információknak, akkor hamarosan hivatalos retake, azaz visszafoglalásra játszó szervereket kaphat a CS:GO. Valószínűleg ez a játékmód már sokatoknak ismerős, ám eddig hivatalos szervereken nem gyakorolhattuk az egyes lerakók visszafoglalását.
Pedig remek módja ez egy meccs előtti felkészülésnek, rengeteget gyakorolhatunk a retake szervereken, ám viszonylag nehéz megbízható, hibátlan működésűeket találni. Ezt a problémát orvosolhatja majd a Valve a hivatalos szerverekkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!