Így tudsz regisztrálni a MindiGO TV-re - Nézd az EsportGuru közvetítéseket telefonon, vagy PC-n

Így tudsz regisztrálni a MindiGO TV-re - Nézd az EsportGuru közvetítéseket telefonon, vagy PC-n

Új fejezet nyílt az e-sport műsorok történelmében, már elérhető az EsportGuru csatorna a MindiGO TV online kínálatában.

Ha szeretnél még jobban elmerülni az e-sportok világában, akkor van számodra egy jó hírünk; a MindiGO TV kínálatában elindult az EsportGuru nevű csatorna, mely egész Magyarországról nézhető, és napi 8 órában, 16-tól 24 óráig foglalkozik az e-sportok világával. Rengetegféle műsor van rajta palettán, épp ezért pedig érdemes beregisztrálni a MindiGO TV felületére, hogy ne maradj le az adásokról. Ebben segítünk most nektek egy kicsit.

A MindiGO TV egy számos platformon nézhető online TV applikáció, kövesd az adásokat a telefonodon, tableteden, PC-den, vagy laptopodon. Először is, ha telefonról, vagy tabletről kívánod nézni a műsorokat, irány a Play Áruház, vagy az App Store. A keresőbe írd be, hogy MindiGO TV, majd töltsd le az applikációt.

A telepítés és elindítás után a következő felület fogad:

Ahhoz, hogy az EsportGuru műsorait nézni tudd, szükséged lesz egy regisztrált felhasználóra, a "Regisztráció" gombra bökve megteheted ezt. 

Eldöntheted, hogy manuálisan kívánsz regisztrálni, vagy pedig Facebook/Google fiókot használsz erre a célra.

Ha manuálisan regisztrálsz, fontos, hogy létező email címet adj meg, ugyanis a regisztrációdat meg kell erősítened. Bejelentkezésedet követően pedig már böngészhetsz is az elérhető adások között, a keresőbe beírva meg is találhatod az EsportGurut.


Fontos megjegyezni, hogy a MindiGO TV-nek van előfizetői szolgáltatása is, de az EsportGuru műsorai ingyenesek, nem igényelnek előfizetést.

A regisztrációs folyamat ugyanígy néz ki számítógépen is, azzal a különbséggel, hogy ezen a platformon egy weboldalra, a tv.mindig.hu-ra kell ellátogatnod. Kattints jobb felül a Regisztráció gombra, és már fel is jön az ismerős felület.

A sok e-sport műsor mellett ajánljuk figyelmetekbe a MindiGO funkcióit is; tudtok emlékeztetőt kérni azokra a műsorokra, amikről semmiképp nem akartok lemaradni, illetve hozzáadhattok csatornákat a kedvencekhez, így gyorsan elérhetitek azokat.

Az EsportGuru minden nap 16:00 és 24:00 között várja a kedves nézőket számos érdekes műsorral! Íme a hétvége műsorújságai:

Június 13.

Június 14.

Ha szeretnél mindig naprakész lenni az EsportGuru híreiről, kövesd be a csatorna Facebook oldalát, és csatlakozz az EsportGuru közösséghez!

A hétvégére készültünk nektek egy brutális EsportGuru küldetéssel is, 250 E1 pont üti a markotokat, ha teljesítitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.