Zonejatszik és társai bemutatják: Hogyan kezdj bele a HS Battlegroundsba?

Ezt a videót nézd meg, ha szeretnéd elsajátítani a Hearthstone Battlegrounds játékmódjának alapjait.

A Hearthstone már hosszú évek óta a világ legnépszerűbb online gyűjtögetős kártyajátéka. Hiába próbálkoztak a konkurens címek a letaszításával, egyszerűen nem találtak fogást a Blizzard remekművén. A megjelenés óta már eltelt néhány esztendő, de a játék még mindig elképesztően sikeres, amiben hatalmas szerepet kap a Battlegrounds mód is, ami az auto-battler stílust emelte át Bob kocsmájába.

Bár egyszerűnek tűnik a képlet, könnyedén el lehet veszni a részletek között. Az alapok elsajátításában Zonejatszik, Magyarország legaktívabb Hearthstone videósa segít nektek, aki Quincy, yollow, Nyuszicsibe és LiptonTNT tanácsait gyúrta össze egy hatalmas egésszé. A monumentális vállalkozás első fejezete közelíti az egy órányi videós anyagot, de ha ezt meghallgatjátok, garantáltan jobb játékosok lesztek.

A Hogyan játsszunk Battlegroundsszal? I. rész témakörei között megtaláljátok a szakkifejezéseket és a BG szlenget, kaptok egy rövid leírást arról, hogy miként kell elrendezni a lényeket az asztalon, megtudhatjátok hogyan kell szintezni és az arannyal gazdálkodni, valamint azt is, hogy a lények közül melyek a legerősebbek mindenféle szinergia nélkül, továbbá azt, hogy miből nem érdemes összerakni egy golden változatot.

Kis kiegészítés a fenti anyaghoz. Mivel még a 17.4-es frissítés előtti állapotok szerepelnek benne, ezért a kalózok érkezése néhány alapszabályt azért felrúghat. A következő részben már az új faj tagjai is szerepelnek majd, ezért mindenképp kövessétek be Zone csatornáját, ha nem akartok lemaradni a folytatásról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!