Mémből valóság: Felfegyverzett óriás rákokkal harcolhatsz ebben a különleges játékban

Mémből valóság: Felfegyverzett óriás rákokkal harcolhatsz ebben a különleges játékban

Egy teljesen elborult ötletből készítettek videójátékot, amivel hamarosan te is játszhatsz. 

Bizonyára találkoztál már azokkal a képekkel, vagy videókkal, amiken tarisznyarákok kezdenek el késekkel randalírozni emberek társaságában. Ez az alapötlet megragadta a Calappa Games fejlesztőcsapat tagjainak fantáziáját, akik úgy döntöttek, hogy itt az ideje egy videójátékot készíteni, amiben hatalmas rákok ollói közé kerülnek veszélyesnél veszélyesebb fegyverek.

A Fight Crab nem akar sokat, mindössze egyetlen célból jött létre, hogy szórakoztassa azokat, akik tesznek vele egy próbát. A már publikált videókból kiderül, hogy óriási pusztítást végezhetsz, ugyanis az egyszerű késtől kezdve, a hatalmas buzogányon át, egészen a láncfűrészig használhatsz különböző fegyvereknek, vagy annak látszó tárgyakat. A Féktelen szórakozás garantált, de egyelőre ennél többet nem igazán kínál a program. A single player mód szinte biztosan a háttérbe szorul majd, ugyanis a legtöbb gamer arra vár, hogy online PvP-ben mutassa meg, hogy az ő rákja forgatja a legjobban a fegyvereket.

A rombolható környezet minden helyszínen jelen lesz, legyen szó a tengerfenékről, egy éttermi asztalon, vagy a forgalmas belvárosról. Szerencsére már nem kell sokat várnod, hogy élesben is belevethesd magad az ízeltlábú mókába, a Steamen 2020. július 30-án debütál a játék. Az árazásról egyelőre nincs információ, de mivel egy indie címről van szó, ezért biztosan nem kell 10-15 eurónál magasabb összegre számítani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!