Hirdetés

Ki lehet a K&H MNEB PUBG S2 végső befutója? - Mezőnyszemle

Szombaton érkezik a döntő, itt az ideje átvenni, hogy mely squad szerezheti meg a fődíjat.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi League of Legends

LEC 2020 Summer Split 8. hét 1. nap (G2 Esports vs SK Gaming)

Hirdetés

12 hétnyi küzdelmen vannak túl a K&H MNEB PUBG döntőjének résztvevői, ez idő alatt pedig mintegy 40 csapat fordult meg a kupasorozat zárt selejtezőiben, ám mindössze 16-an juthattak csak be a döntőbe. Voltak, akik már hátradőlve játszhattak az utolsó 1-2 fordulóban, hiszen bejutásuk garantált volt, a tabella végén azonban páran még élethalál harcot folytatattak.

A szezon tabellájának állása egész jól tükrözi már egyébként a lehetséges eredményeket, az iPon Team Horizon Reapers és a Budapest Five egyértelműen potenciális befutók a bajnoki címre. A Grim Ravens szétesése után ez a két squad vette át a dominanciát Erangelen, Miramaron és Sanhokon. A Budapest Five akkora előnyre tudott szert tenni a liga félidejére, hogy még az is belefért nekik, hogy egyéb okokból kifolyólag nem vettek részt egy-két zárt fordulón. Persze ennek azért meglett a böjtje, a 12. fordulóban az iTHR sikeresen letaszította a BP5-ot a tabella éléről.

Badarság lenne azonban azt gondolni, hogy csak ennek a két csapatnak van esélye a győzelemre. A döntőben a pontok nullázásra kerülnek, tehát minden csapat egyenlő esélyekkel indul majd, így hiába volt a Genesis Gamingnek és a Team Strigulának 80-90 pontos lemaradása, ők is kapnak egy remek lehetőséget. Ám náluk is esélyesebb befutó lehet a KmK_Esports csapata, akik csak a szezon későbbi részében csatlakoztak be. Az első fordulóban egyik társukat csaláson érték a verseny adminjai, a büntetés pedig nem volt más, mint a pontok nullázása és a csaló játékos eltiltása. Néhány fordulóval később a KmK újra felállt, most már egy tisztán játszó negyedik játékossal kiegészülve visszatértek, és bizony a konzisztens, okos játékuknak köszönhetően ebből a hátrányból is képesek voltak fölkapaszkodni a tabella ötödik helyére.

Ha tippelnünk kellene, az iTHR, a BP5 és a KmK triumvirátusból fog kikerülni a második szezon bajnoka, azonban a Genesis Gaming, a Team Strigula és a Duranda nem fogja megkönnyíteni a dolgukat, az biztos.

Van viszont a mezőnyben egy szomorú meglepetés is, a szezon elején még senki sem hitte volna, de a HULLA_SZILVA, Creator, Fragg3rr, B3nce négyesből álló Pizza Monkey az elmúlt hetekben nagyon gyengén teljesített, pedig előtte ők is zsákszámra lőtték a frageket. A pizzás fiúknál az alapszakasz végére valami nem úgy állt össze, ahogy kellett volna, viszont van lehetőségük a szépítésre, ugyanis a 16. helyen még épp sikerült becsusszanniuk a döntőbe. Láthattunk már korábban is regényekbe illő feltámadásokat, érdemes lesz odafigyelni rájuk.

Várakozásaink szerint a többi csapat is egymás sarkában lesz mind a 10 mérkőzésen keresztül, ugyanis a Nice Gaming, a Feed The Beast és a ShadowZ 1-1 pontokra zárták egymástól az alapszakaszt, de ugyanez a helyzet az OwlNation, iNcentive, Volgare, Parrots négyes fogattal is, a köztük lévő pont különbségek egy-két fraggel kiegyenlíthetőek. 

A legszebb ebben a versenyben, hogy mindegyik csapatnak megvannak a sajátos szokásai, helyei, sokan már ruháról felismerik egymást és ha a helyzet úgy kívánja, mindannyian mernek kockáztatni. Elképesztő helyzeteknek lehettünk szemtanúi az elmúlt három hónapban, de ez nem lesz másképp a döntőben sem.

Tartsatok velünk ott is, az esemény június 20-án, 10:00-kor veszi kezdetét az Esport1TV csatornánAddig is, ha gyakorolnátok a résztvevő csapatok neveit, íme a lista:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • hun_hetek 1 hónapja
  Nagyon várom már
  0 0 Válasz
 • conyfps 1 hónapja
  gl Bp5
  0 0 Válasz
 • mrsajtosstangli 1 hónapja
  gl
  0 0 Válasz
 • nagyonjo33 1 hónapja
  1. BP5 2. KmK 3. Pizza monkey 4. ithr 5. Genesis 6. LvL up 7. Duranda 8. Shadows 9. Incentive 10. Team strigula 11. Owlnation 12. Nice gaming 13. Parrots 14. Feed the beast 15. Kecske kommandó 16. Volgare
  0 0 Válasz
  • Heldeus 1 hónapja nagyonjo33
   Nice, kíváncsi vagyok, hogy mennyit sikerül eltalálnod. :D
   0 0 Válasz
   • nagyonjo33 1 hónapja Heldeus
    Hármat sikerült pontosan eltalálnom, de tobbnél is csak 1-1 helyezést tévedtek. És a legjobb 3 csapat is megvolt csak felcseréltem az első és második helyezést :P
    0 0 Válasz
 • Zoicit 1 hónapja
  Hajrá KmK!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés