G2 Perkz beleállt a 10.13-as LoL frissítés terveibe

G2 Perkz beleállt a 10.13-as LoL frissítés terveibe

A világsztár több ponton sem ért egyet a Riot Games alsó ösvényre vonatkozó terveivel.

Már csak néhány nap választja el a játékosokat, hogy élesben is kipróbálják a 10.13-as LoL patch változtatásait. A szerdán bejelentett tervekkel kapcsolatban nem rejtette véka alá a véleményét Perkz sem, aki jelenleg a világbajnoki ezüstérmes G2 Esports ADC posztját tölti be, ugyanis a tavaszi szezon után visszacserélték a szerepeket Capsszel.

A horvát profi először is a Guardian rúnára tért ki. Jelenleg alig akad olyan meta pick support, akire megérné ezt hozni, ezért nem is érti, hogy miért nerfeli a Riot, amikor alapból gyenge. A Rakan buffal sem ért egyet, pedig ha valaki, akkor ő tényleg tudja, hogy mire van szüksége Xayah szerelmének. Perkz többször bebizonyította már, hogy ADC-ként is a világ elitjébe tartozik, sőt Xayah-val talán a legjobb az egész világon.

A sebzésnövelés véleménye szerint csak 17-18-as szinten érhet valamit, addig semmivel nem lesz erősebb a mostanában hanyagolt támogató. Természetesen Yuumira, a LoL egyik legtöbbet tiltott hősére is reagált a lövész. Nemes egyszerűséggel törölni kéne az egész játékból a macskát, akkor nem kéne nerfekkel szórakozni, legalábbis Perkz ennek adott hangot.

További érdekességek, amiket Perkz megosztott a közösségi média oldalán:

  • Twitch szórakoztató, de a mostani metában játszhatalan
  • Kai'Sa/Xayah volt véleménye szerint a legjobb bot lane meta, a mostanihoz kevesebb skill kell, egyszerűen undorító az egész
  • A Death's Dance szerinte is túl erős az ADC-ken, emellett reméli, hogy tervben van a crites tárgyak erősítése, mivel a lövészek jelenleg csak akkor érnek valamit, ha három tárgyat megvásároltak rájuk

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted igaza van Perkznek?

  • 32 %
  • 59 %
  • 6 %
  • 3 %