Magyar közvetítéssel és a legjobb csapatokkal jön a nyár legvadabb versenye!

Magyar közvetítéssel és a legjobb csapatokkal jön a nyár legvadabb versenye!

Jön a cs_summit 6. felvonása, ráadásul a tét most nagyobb, mint valaha.

A Beyond The Summit már három éve hozza el nekünk a legérdekesebb, legőrültebb sokszor egyben legviccesebb CS:GO versenyt, a cs_summit képében. Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre, ám az egészségügyi helyzet miatt ezúttal más mederben folynak majd a dolgok.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

A csapatok ezúttal kénytelen lemondani a meccsek közötti medencés bulikról és a napfényes Los Angelesről, idén nyáron ez a verseny is régiókra bontott, online lebonyolítással zajlik majd és ami talán a legfontosabb, hogy a pénzdíjazás mellett RMR pontokkal is gazdagodhatnak a csapatok.

A Magyar Esport TV pedig elhozza nekünk ezt a versenyt is, a már megszokott kommentátorokkal most is végigkövethetjük majd az európai mezőny mérkőzéseit! Sőt, nem csak a fő esemény meccseit, de az előtte lévő európai zárt selejtezőt is végigszurkolhatjuk majd.

Az EU mezőnyben már biztosan ott vannak többek között olyan csapatok, mint a G2, a Vitality, a NiP vagy éppen a FaZe, de öt hely még mindig kiadó. A selejtezőn is remek ötösöket láthatunk majd, hiszen ott lesz a fnatic, a MAD Lions, a Dignitas vagy éppen a BIG is.

Mindez június 22-én, hétfőn veszi majd kezdetét és egészen a profi tier1 csapatok nyári szünetéig, július 5-ig tart majd. 200 ezer dollár az összdíjazás, plusz a már említett RMR pontok, de ti, nézők sem maradtok majd pontgyűjtés nélkül. Ahogy azt már sokan megszokhattátok, ha az Esport1 felületén követitek majd a meccseket, akkor értékes pontokat gyűjthettek minden percben, amiket aztán a Piacon válthattok be skinekre, perifériákra és nyereményjátékokra.

az európai és amerikai csapatok eddig megszerzett RMR pontjai (forrás: hltv.org)

Az európai zárt kvali hétfői és keddi adásait ITT és ITT találjátok majd. Véssétek be a naptájaitokba a jövőhét hétfőt, le ne maradjatok a kedvenc játékosaitok, csapataitok mérkőzéseiről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!