Nehéz ellenfelek várnak a Fnaticra, folytatódnak a LEC küzdelmei

Nehéz ellenfelek várnak a Fnaticra, folytatódnak a LEC küzdelmei

Tíz mérkőzésen izgulhattok európai legjobb LoL csapataiért a LEC második hetén.

Az LEC második hetén visszaáll a rend, vagyis "csak" két mérkőzésnapot rendeznek meg. A tabella élén jelenleg veretlenül foglal helyet a Fnatic és a Rogue, azonban a sorsolásuk alapján minden erejüket meg kell mozgatniuk a játékosoknak, ha szeretnék megtartani ezt a kiváló pozíciót. Természetesen minden mérkőzést élőben követhettek magyar nyelven ezúttal is, sőt ha szerencsések vagytok ingyenes skin is ütheti a markotokat!

Pénteki mérkőzések

18:00 - VIT vs RGE

Mindkét csapat parádésan rajtolt a nyári szezonban, a Rogue jelenleg abszolút a legjobb a mezőnyben. Hans sama és Larssen vezetésével tovább növelhetik győzelmeik számát, de a Team Vitality bármikor előhúzhat egy meglepetést a tarsolyból. Legutóbb megverték a G2 Esports csapatát, komolyan kell venni a francia gárdát.

19:00 - MSF vs SK

Kobben nem múlik semmi, de a MSF mindössze egyetlen győzelmet szerzett három forduló után. Az SK fiataljai éhesek az újabb sikerre, az Origent és a S04-et már sikerült két vállra fektetniük. 

20:00 - G2 vs S04

Jankos Lee Sinje kétszer is betlizett, de a mezőny egyik leggyengébbje ellen kötelező a győzelem. Sokan tréfálkoznak azzal, hogy itt az ideje előhúzni Sejuanit, de az biztos, hogy Innaxe nem viccel senkivel. A S04 lövésze elképesztő szezont fut, még a legszorultabb helyzetben sem szabad őt leírni.

21:00 - OG vs XL

Hiába a fiatalítás, az Excel Esportsnak egyelőre nem terem babér. Nukeduckéknak könnyed ujjgyakorlat kéne, hogy legyen a negyedik forduló, azonban az SK elleni vereség megmutatta, hogy ők is képesek váratlan pofonokba beleszaladni.

22:00 - FNC vs MAD

A nap mérkőzésén megismétlődik a tavaszi szezon rájátszásának felső ági döntője. Változatlan felállással érkeznek meg a csapatok a Szurdokba, Rekklesnek ez lesz a 400. ilyen alkalom a profi mezőnyben.

Szombati mérkőzések

17:00 - SK vs XL

ZaZee és Crownshot ihletett formában játszik, ez nem mondható el az exceles srácokról. Óriási változásoknak kéne bekövetkeznie az angol csapatnál, ha szeretnének odaérni a rájátszást érő helyek valamelyikére. Az SK ellen elkezdhetik a felzárkózást, de nem lesz könnyű dolguk.

18:00 - MSF vs S04

Egyre jobb formában a Misfits, ez nem mondható el Abbedaggéékről. A sereghajtónak össze kéne szednie magát, ha szeretné beleszólni a nyári szezon további alakulásába. Kobbe és Innaxe párharcára mindenképp érdemes lesz odafigyelni.

19:00 - VIT vs MAD

A Team Vitality bebizonyította, hogy az új igazolásokkal képes lehet nagy dolgokat elérni, a MAD Lionsnak nem lehet más a cél, mint a dobogó és a Worldsre való kijutás. Boton nem lesz könnyű dolga a franciáknak, mivel Carzzyt szinte lehetetlen megfogni, ha kifog egy jobb napot.

20:00 - G2 vs RGE

Hans sama vs Perkz, Larssen vs Caps. Igazi csemegének ígérkezik a gyengélkedő tavaszi bajnok és a szárnyaló Rogue összecsapása. Jelenleg minden statisztikában jobb a RGE, de a G2 bármikor képes hatalmas feltámadásokra.

21:00 - FNC vs OG (Match of the Week)

A hét meccsén Rekkleséknek meg kell mutatniuk, hogy a nyáron ők szeretnék dominálni a szezont. Egyelőre a győzelmek számára nem lehet panasz, de a játék képére annál inkább. A domináns statisztikák váratnak magukra, az OG meg köztudottan szeret mindig odasózni a nagyoknak. Selfmade lehet a mérkőzés kulcsa, aki jelenleg az egész LEC legjobb dzsungelesének mondhatja magát.

Ha nemcsak olvasni szeretsz az LEC-ről, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

A második hét mérkőzéseit élőben nézhetitek az Esport1.hu-n és az Esport2tv Twitch csatornánNe feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.