Ezúttal nem volt elég a meglepetés ereje a Genesis ellen - K&H MNEB CS:GO rájátszás, első forduló

Ezúttal nem volt elég a meglepetés ereje a Genesis ellen - K&H MNEB CS:GO rájátszás, első forduló

Megszorongatta ellenfelét a BEE, de a győzelemhez ez most kevés volt.

Kétszer találkozott eddig egymással a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Genesis Gaming, mindkétszer a BEE került ki győztesként a meccsből. Mirage-on 16-14-re tudtak nyerni, a visszavágón, Dust2-n pedig 16-13-ra. Ez a két pálya most is előkerült, a meccs utolsó pályájának szerepében pedig Inferno volt. Nézzük, hogy egyáltalán szükség volt-e erre az Infernora.

Dust2

A kezdeti emberelőny ellenére elbukta a meccs első pisztolykörét a BEE, így az első három kör azonnal a Genesis neve mellett landolt. Az első teljes vásárlós körüket ugyan meg tudták nyerni gubiék, a későbbiekben folytatta brutális támadásait a Genesis. Egyszerűen semmi sem jött össze a békéscsabai ötösnek, minden körben bevette valamelyik lerakót a Genesis, onnantól pedig vagy elhullottak a BEE játékosai retake közben, vagy meg sem próbálták azt és inkább kimentették a felszerelésüket.

A kezdeti sikertelenségek ellenére, 1-8-as állásról 6-9-re mentették az első félidőt, ami Dust2 CT oldalából nem egy rossz eredmény. Főleg, hogy a BEE behúzta a második pisztolykört és megkezdhették a felzárkózásukat. Nagyon hamar eltűnt a félidei különbség a két csapat közül és 9-9-ről gyakorlatilag egy új meccs indult.

A Genesis fegyveres körei ellen viszont már nem volt ilyen könnyű dolguk. Elengedték kolorékat egy tisztes előnyre, de aztán néhány kör után kiismerték a védelmüket és mint kés a vajon, úgy mentek át gubiék gabessonékon. 13-13-nél ismét kiegyenlítettek. Elképesztően izgalmasak voltak a pálya utolsó körei is, kihúzták a csapatok a 30. körig Dust2-t, amit végül a a BEE tudott megnyerni, 16-14-re.

Mirage

A második pályára már megérkezett fleav is, Heggét váltotta a csapatban, így Mirage-on már a teljes népies triász próbálta visszalőni a játékba a Genesis Gaminget. Ha nem is akkora magabiztossággal, mint Dust2 elején, de a BEE neve mellett landolt pisztoly- és iskolakörök után uralni tudták a pályát kolorék.

Ezúttal elmaradt a nagy BEE comeback, helyette viszont többször is be tudtak szúrni egy-egy meglepetés szerű támadást. A második félidőre most is a Genesis fordult előnnyel, ám most javítottak a Dust2-n elért részeredményükön, 10-5-re nyerték meg Mirage első felét. A BEE második félidei feltámadásának ezúttal nyomát sem láttuk. Brutális támadásokat játszott a Genesis Gaming és fleav-vel kiegészülve magabiztosan nyerték meg Mirage-t, 16-5-re.

Inferno

Jöhetett a mindent eldöntő Inferno, ahol bár egyik csapat sem ért el különösebb eredményeket az alapszakasz alatt, gabessonék tapasztalata sokat nyomott a mérlegen. Nem bonyolították túl a támadásokat, gyorsan és halálosan mentek be a lerakókra, de ha kellett, akkor le tudtak lassulni, tempót tudtak váltani.

Ez meg is hozta a sikert a Genesis számára, legalábbis kezdetben. Néhány kör után csak össze tudta magát kapni a BEE, bár sok apró hibát ejtettek a körökben, a védelmük többé-kevésbé összeállt. Négy körös hátrány után ki tudtak egyenlíteni, 5-5-ről viszont csak egyetlen kör erejéig tudták átvenni a vezetést. Dust2 után, Infernon is 9-6-tal fordult a Genesis, ezen a pályán pedig hat kör CT-ből papíron nagyon kevés.

Kolor kellett hozzá, de 1v3 helyzetből is meglett a második pisztolykör a Genesis számára Infernon, ezzel már szinte karnyújtásnyira kerültek a győzelemtől. Annak rendje és módja szerint behúzták a köröket a BEE force és eco támadásaival szemben is, 12-6-ról pedig már nem adták ki kezükből a győzelmet. Egyetlen kört engedtek még ellenfelüknek, végül pedig 16-7-re nyerték meg Infernot, ezzel együtt pedig a mérkőzést is.

A K&H MNEB CS:GO ligájának rájátszása holnap folytatódik, akkor a Budapest Five eSport és Genesis Gaming játékosai küzdenek majd meg a továbbjutásért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!