Óriási izgalmakat hozott a FNC vs MAD, tovább szárnyal az SK Gaming

Nem okozott csalódást a nap mérkőzése, Kobbe még mindig nem elég egyedül.

Az első négy összecsapáson altattak a csapatok, hogy utána a Fnatic és a MAD Lions valódi izgalmakkal töltse meg az Idézők Szurdokát. Ez történt a LEC 2020 Summer Split második hetének, első meccsnapján!

VIT vs RGE (Győztes: RGE)

Sok francia rajongó reménykedett abban, hogy a jó formáját az éllovas ellen is képes lesz tartani a Team Vitality, azonban Hans sama vezetésével nem ismert kegyelmet a Rogue. Tökéletes taktikával, fokozatosan építette ki a veretlen csapat az előnyét, nem ismertek kegyeltem a csapatharcok során. Larssen Corkija és Hans sama Apheliosa elég sebzést hordozott magának, hogy a többieknek ne kelljen mást csinálni, mint tankolni az érkező vitalityseket. Vander továbbra sem halt meg a nyári szezonban, a Rogue megérdemelten vezeti a tabellát.

MSF vs SK (Győztes: SK)

Többen várták, hogy végre elkezdje a felzárkózást az élmezőnyre Kobbe és csapata, azonban Jenax Volibear választása megpecsételte sorsukat. A reworkölt medve átgázolt az egész Misfitsen, hiába Kobbe ismételten jó játéka, a többiek jelenleg nem igazán ütik meg azt a szintet, ami a rájátszáshoz szükséges. Az SK nagy meglepetésre 3-1-ről várhatja a folytatást, komolyan kell venni minden ellenfelüknek Crownshotékat.

G2 vs S04 (Győztes: G2)

Innaxe és Nukes helyett Neon és Dreams kezdett az FC Schalke 04-ben, de ők sem tudták megállítani Perkzéket. A mémek azonnal elszaporodtak a közösségi médiában, ahogy bedőlt a S04 Nexusa, a G2-nak ennél csak nehezebb mérkőzései lesznek a szezonban. Jankos és Wunder kiemelkedett a csapatból pozitív irányba, a két gyengélkedő G2-sra ezúttal nem lehetett semmi panasz.

OG vs XL (Győztes: OG)

Az Excel Esports számára a legnagyobb pozitívum, hogy végre Special megszerezte első gyilkosságait az LEC-ben, de ennél többre ezúttal nem volt képes a sereghajtó. Kryze AP Gragasa érdekes húzásnak bizonyult a felső ösvényen, de a csapatösszhang hiányában érdemben nem tudott hozzászólni az események alakulásához. Az OG kötelező és sima győzelemmel hangolódhat a mai FNC elleni rangadóra.

FNC vs MAD (Győztes: MAD)

Egy lapra tett fel mindent a Fnatic, Selfmade-ben látták a carry potenciált, aki az első 25 percben ennek megfelelően farmolta a minionokat és a gyilkosságokat. Egyetlen területen teljesített gyengén az LEC talán legjobb dzsungelese, a sárkányoknál mindig zavarba jött, amit azonnal büntetett Shad0w. Volt olyan pillanat, amikor négy szint előnnyel sem sikerült elhoznia a kritikus célpontot a FNC junglerének, így a lélek a MAD-hez vándorolt. A végjátékban Selfmade Gravese önmagában már nem volt elegendő a csapatharcok megnyerésére, a MAD felőrölte ellenfelét a nap meccsén. Rekkles továbbra sem képes meghalni, bár ez a Soraka meccse nem tartozik azok közé, amikre jó szájízzel emlékszik majd vissza, hiába volt ez a 400. LEC mérkőzése a svéd legendának. 

Folytatás ma 16:15-től, a mérkőzéseket élőben nézhetitek az Esport1.hu-n és az Esport2tv Twitch csatornánNe feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon

Ha nemcsak olvasni szeretsz az LEC-ről, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!