A CS:GO Major történelem öt legnagyobb, legfontosabb lövése

A CS:GO Major történelem öt legnagyobb, legfontosabb lövése

Öt legendás pillanat, amik mind graffitit érdemelnének.

Bár nagyon sok a meglepetéseredmény mostanában, így talán több az izgalmasabb meccs is. Közel sem arról van szó, hogy az Astralis vagy a Liquid végigveri a mezőnyt, még egy BIG is izgalmas és szoros döntőt játszhat, akár a G2-val szemben is. Rengeteg izgalmas profi meccset láttunk az elmúlt hónapokban és reméljük hasonlókon szurkolhatunk a jövőben is. Nem lenne rossz például egy végletekig kiélezett ESL One: Rio például, ahol olyan elképesztő lövéseket látnák, mik amik már kivívták maguknak a tiszteletet az öt legfontosabb lövés listáján.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Liquid - S1mple

Mai napig az egyik legelképesztőbb 1v2, amit profi meccsen láttunk, ráadásul ez Majorön volt. ESL One: Köln 2016, a Liquid és a fnatic játszotta az elődöntőt, s1mple pedig csodát tett. Brutális duplát vert a svédekre, AWP-vel, 1v2-ben és persze a scope használata nélkül.

EnVyUs - kennyS

Továbbra is a kölni Majorön vagyunk, csak egy évvel korábban. A legjobb nyolc között találkozott az akkori Team EnVyUs és a Na'Vi, vagyis minimum két pályán nézhettünk a világ két legjobb mesterlövészének, kennySnek és a Guardiannek a csatáját. Hogyhogy nem, Inferno 8. körében pont kettejük 1v1 harca döntötte el a kört. Persze szigorúan véve ez nem számít lövésnek, de minek is próbálkozna a sokadik elvétett AWP, AK és Tec-9 lövés után? Előkerült a bökő, Guardian pedig áldozatául esett.

Fnatic - olofmeister

Szépen haladunk visszafelé az időben, már 2014-ben vagyunk. Egyetlen szó, Olofboost. A világ összes CS:GO játékosa ismeri a sztorit, azt a boostot, ami bár győzelmet ért a fnatic számára, később újra kellett volna játszaniuk a pályát. A svédek hatalmas sportszerűségről tettek akkor tanúbizonyságot, feladták az újra játszást és így az LDLC jutott tovább a legjobb 4 közé. Ennek ellenére az olofboost beírta magát a CS:GO történelem könyvébe és sok ezer rajongó emlékezetébe is.

Luminosity - coldzera

A lista második helyezettjénél is az AWP került a főszerepbe, ám ezúttal coldzera forgatta azt. A Liquid már szinte meg is nyerte az első pályát, de nem számoltak coldzerával, aki 15-9-ről tudta megfordítani a küzdelmet Mirage-on, majd Cache-en a meccset is megnyerték a brazilok. 

Fnatic

Ha van Major döntő, amire mindenki emlékszik, akkor az ez! Fnatic vs Team EnVyUs, már rögtön az első pályán hosszabbításra került a sor. Mindkét csapat a pálya támadó felén volt erősebb, a hosszabbításban viszont így sem bízták a véletlenre a támadásokat a svédek. ApEX többször lőtte már vissza a fnatic játékosait középen a meccs alatt, de 4 AWP ellen még ő sem tudott mit tenni. Hibátlan támadó oldalt zárt a fnatic a hosszabbításban, majd 19-15-re behúzták a pályát. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!