HenryG-t szexuális és lelki terrorral vádolja volt barátnője

HenryG-t szexuális és lelki terrorral vádolja volt barátnője

Nagy bajban a népszerű kommentátor, akár a karrierjébe is kerülhet a napvilágot látott történet.

Mindannyian ismerjük Henry "HenryG" Greer-t, a lassan 32 éves brit kommentátor már hosszú évek óta a hangja és arca rengeteg profi CS:GO eseménynek. Sokan szeretik és tisztelik őt a munkája miatt, az élő adásokban, interjúkban, közösségi médiában mutatott személyisége miatt. Most viszont egycsapásra változott meg minden, súlyos vádak érték HenryG-t.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Kelly Jean népszerű cosplayer, akit még 2020 elején is szorosabb viszony fűzött HenryG-hez. Egészen addig, amíg saját bevallása szerint hónapok kellettek ahhoz, hogy felismerje, hosszú idő óta bántalmazta őt. Mindezt egy TwitLonger posztban mesélte el, kezdve attól az éjszakától, amikor tudatmódosító szerek hatása alatt töltötték együtt az estét.

Kelly saját elmondása szerint, nem ismeri a világ sok pontján már legálisan használható termék helyes fogyasztását, így azon az estén is borzasztó fájdalmai voltak a szertől, amellett, hogy forgott vele a világ, nem volt jó a közérzete. Állítása szerint HenryG annak ellenére is szexuális kapcsolatot létesített vele, hogy ő nyíltan kijelentette, nem szeretné azt.

"Amit tett az rossz volt és borzasztóan önző, aminek mély és súlyos pszichológiai hatása volt rám." - írja Kelly bejegyzésében.

Sőt, ez csak a jéghegy csúcsa volt, hiszen azt is tovább taglalja, hogy igazából már hosszú ideje bántalmazta őt lelkileg, sokszor nyilvános helyen is kiabálni, üvöltözni kezdett vele Henry. Többször is segítséghez fordult a történtek után és csak így sikerült felismernie, hogy bántalmazás áldozata lett.

Kelly publikált egy képet is egy discord beszélgetésből, amin azt látjuk, hogy Henry bocsánatot kért a történtekért, erre kitér a TwitLonger posztban is, ahogy arra is, hogy bár minden vádját és sérelmét nyilvánosságra hozta most, őszintén reméli, hogy Henryre minden pozitív hatással lesz és nem követ el hasonló szörnyűségeket a jövőben.

HenryG még nem reagált publikusan a nő történetére és vádjaira.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!