Abszolút rekordot döntött PS4-en a The Last of Us Part II

Abszolút rekordot döntött PS4-en a The Last of Us Part II

Hiába a játékosok által adott 0 pontos értékelések, a Sony örömkönnyekben törhet ki a statisztikák láttán.

A kritikusok az egekbe magasztalták a megjelenés előtt, azóta a világ egyik leggyűlöltebb videójátékaként tartják számon. A The Last of Us 2 értékeléseiből mindenkinek magának kell levonnia a következtetéseket, de az biztos, hogy a Sony elégedett lehet a Naughty Dog csapatának legújabb alkotásával.

Először is Ellie kalandjainak folytatása megdöntötte a 2020-as eddig rekordot, vagyis ezt a játékot értékesítették a legnagyobb számban a megjelenés hétvégéjén. Az eddigi rekordtartó Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch exkluzív játékot 40%-kal múlta felül a TLoU2, de ez még nem minden. A PlayStation 4 generációjának legerősebb dobozos verziós nyitánya is a The Last of Us 2-höz köthető mostantól, mivel letaszította a trónról a Naughty Dog másik sikersorozatának negyedik részét, az Uncharted 4-et.

A Sony jelenlegi konzolgenerációjának legnagyobb dobásáról lassan mindenkinek meglesz a véleménye, azonban az elvitathatatlan érdeme a készítőknek és a kiadónak, hogy képesek voltak egy olyan folytatással "nyugdíjazni" a PS4-et, ami azonnal felrobbantja a piacot. A fanatikus rajongók valószínű már alig bírják kivárni, hogy a PlayStation 5 és a vele érkező exkluzív programok megvásárolhatóak legyenek, azonban erre még egy jó darabig biztosan várni kell. A pletykák szerint 2020. november 20-a lehet a PS5 hivatalos megjelenési dátuma, de ezt egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a Sony.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!