Így hozd ki a legtöbbet kevés dustból: Budget paklik Legendig

Így hozd ki a legtöbbet kevés dustból: Budget paklik Legendig

Nem kell lemondani a győzelmi százalékokról az olcsó paklik használata közben sem.

A Tempo Demon Hunter megkapta az újabb gyengítést (0 manáról 1 manára drágult a Twin Slice és a Second Slice), ami összességében nem igazán vetette vissza Illidan win rate-jét. Még mindig nagyszerűen teljesít a DH, de vannak trónkövetelők, amelyeknek az olcsóbb változatai is kiválóan megállják a helyüket a mostani metában. Az alábbi budget deckek mindegyike elvisz Legendig, ezt a százalékok is alátmasztják.

Pirate Warrior - 54,5%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAQcGogKwAv8DqAX1qAPerQMMHNQFpAbuBucH7wfcrQPdrQPosAPpsAO8uQPAuQMA

A játékosok újra felfedezték a Pirate Warriorban rejlő lehetőségeket, aminek drágább változata jelenleg a meta királya. A fegyverek és kalózok tökéletesen kiegészítik egymást, a pontot az i-re a Kor'kron Elite-ek és a Mortal Strike-ok teszik fel. 

Spell Druid - 56,7%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAZICAv0C9q0DDv4B0wP3A+YF5Ai5lAPinwPbpQP5tQPlugPougPsugPuugPvugMA

A két Glowfly Swarm nagyon hiányzik belőle, de valamin muszáj spórolni. Ha ott a ramp a kézben, akkor a két Mountseller és Ysera is megoldja a problémákat, de a jelenlegi körülmények között talán ne ezzel a deckkel próbálkozz, mert az erősebb Aggro/Midrange változatok megeszik reggelire. 

Face Hunter - 51,6%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAR8GoAWXCMMI2wmHsAPZvgMMqAK1A8kE7Qb+DOyWA/OnA/uvA/yvA4WwA6K5A/+6AwA=

A Dragonbane egyszerűen túl erős képességgel rendelkezik, hogy spórolj rajta. Hatodik körben, üres boardon képes 7 sebzést elhelyezni az ellenfél arcára, ami néha a kivégzéssel egyenlő. Egy ízig-vérig Aggro deckről van szó, amit nehéz tökéletesen játszani, de az alapokat gyorsan el lehet sajátítani.

Dragon Hunter - 53,9%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAR8AD6gCyQThBIgFlwiKrQOLrQP5rgP7rwP8rwP+rwP/sAOvtwOiuQP/ugMA

A lista legolcsóbb verziója egyetlen Legendaryt sem tartalmaz, ennek is köszönheti, hogy 2000 dustot sem kell rááldoznod. A Face Hunterhez hasonlóan nagyon gyors, azonban főleg a board korai megszerzésével és megtartásával nyeri meg a meccseket, nem a hatalmas burst sebzéssel, ami csak korlátozott számban érhető el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!