Hamarosan érkeznek SMITE-ba az Avatar: Az utolsó léghajlító hősei

Hamarosan érkeznek SMITE-ba az Avatar: Az utolsó léghajlító hősei

Már nem kell sokat várni, hogy az Avatar hőseivel harcolhass az ellenséges istenekkel és istennőkkel.

Ha meghalljátok azt a szót, hogy MOBA, valószínűleg a Dota 2 és a League of Legends ugrik be elsőnek. Van azonban egy harmadik játék is, amely képes volt arra, hogy e-sport szinten is kiemelkedőt nyújtson. Ez a kevésbé ismert MOBA nem más, mint a SMITE, a Hi-Rez készítőinek különleges alkotása.

Egyedisége és sikeressége is abban rejlik, hogy a játékosok TPS nézetből irányítják karaktereiket, ami lehetőségek tárházát nyitja meg mindenki előtt. Ehhez még egy plusz adalék, hogy a különböző kultúrák mitológiából ismert istenek és istennők (félistenek és félistennők) játsszák a főszerepet. Azok megtalálhatják a tökéletes szórakozást a SMITE-ban, akiknek minden álmuk az volt, hogy Odinnal, Zeusszal és Horusszal csapjanak az ellenség sorai közé. 

A fejlesztők szerint azonban ez még mindig nem elég, ugyanis az elmúlt hónapban maga Cthulu csatlakozott a csapathoz, júliusban az Avatar: The Last Airbender hősei tűnnek majd fel az egyedi pályákon. Aang, Zuko és Korra nem játszható karakterként, hanem megvásárolható skinként érkezik meg a SMITE-ba. A crossoverre derült égből villámcsapásként érkezett, azonban kicsit szkeptikusak a vélemények róla. Mivel maguk az istenek és istennők képességei nem változnak, ezért egyszerű kozmetikai lehúzásnak tűnik az egész, ami biztosan sikeres lesz, mégiscsak a világ egyik legnépszerűbb rajzfilmjének főszereplőiről van szó. 

Aang Merlin, Zuko Susano, Korra Skadi kinézeteit bővíti tovább. További részleteket június 24-én tudhattok meg az Avatar csomagról, ugyanis a hivatalos SMITE Twitch csatornán részletesen is bemutatják a skineket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!