Nagyon kedvező feltételekkel online folytatódnak az edzések a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián

Nagyon kedvező feltételekkel online folytatódnak az edzések a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián

A helyi oktatás helyett a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a virtuális térben is órákat ad a nebulóknak, méghozzá rendkívül kedvező feltételekkel.

Még mielőtt a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia újra teljes gőzzel beindulna, egy újfajta oktatási módszerrel hívják harcba a nebulókat. A tavasszal már egyre több helyen látott online tanulmányokat lehet majd itt is látni az elkövetkezendő 1-2 hónapban. Először csak a CS:GO és LOL rajongók és okulni vágyók örülhetnek, de elég gyorsan bővülni fog a játékok listája, és jóval többen találhatják meg számításaikat az Akadémián.

Ez azt jelenti, hogy nem kell személyesen megjelennie a jelentkezőknek, így az otthoni szoba kényelméből vehet részt az órákon. Az edzések zökkenőmentes lebonyolításához pedig egy teljeskörű Discord szervert is kialakítottak. Nem csak a feltételek kedvezőek, de az ár is, ugyanis mindössze 1000 forintért vehetnek igénybe a diákok egy alkalmat. Az Akadémián oktató edzők és tanárok pedig nem csak arra fognak ügyelni, hogy a jelenlévők fejlődni tudjanak, hanem a legjobban teljesítőknek lesz lehetősége kipróbálni magukat versenyeken is. A jövőben a képzés célja, hogy az egyesületet a legjobb kinevelt játékosok képviselhessék hazai vagy akár nemzetközi e-sport tornákon.

Ha bárkit is érdekel ez a kezdeményezés és amennyiben valaki szeretne részt venni az E-sport edzéseinken, akkor csak az alábbiakat kell tennie:

  1. lépés: foglald le az edzés időpontját órarendünkben, ezen az oldalon: https://honved.booked4.us/Calendar/Calendar/1
  2. lépés: a lefoglalt edzésnek megfelelő mennyiséget rendeld meg itt az oldalon keresztül, és fizesd be bankkártyával! Az edzések díja: 1.000Ft/Fő/Alkalom
  3. lépés: az edzés időpontjában csatlakozz otthonról a Discord szerverünkre: https://discord.gg/5xUuuhn Itt folynak az online edzések

Nagyon fontos tudnivaló, hogy a regisztráló neve és a befizető neve meg kell, hogy egyezzen. Ha esetleg bármilyen kérdésetek van, akkor az alábbi Facebook oldalon tudtok érdeklődni. További és bővebb információért pedig ne habozzatok ellátogatni a hivatalos honlapra. És ne felejtsétek, az első időpontok már foglalhatók!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!