G2 vs Fnatic - A titánok harcával kezdődik a cs_summit 6 európai csoportköre

G2 vs Fnatic - A titánok harcával kezdődik a cs_summit 6 európai csoportköre

Kövesd te is a cs_summit 6 meccseit magyar kommentátorokkal, kizárólag az esport1tv-n!

Már a két napos selejtező is brutális meccseket rejtett magában, de a nagyja még csak most jön! Ma veszi kezdetét a cs_summit 6 főeseménye, fejest ugrunk a csoportkörökbe méghozzá egy roppant izgalmasnak ígérkező meccsel.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

A G2 és a fnatic párharcát követjük majd délután 3 órától, amire bár sokan azonnal rávágják, hogy a G2 könnyedén behúzza, a valóság ettől egy fokkal árnyaltabb. Persze a fnatic nem a legjobb időszakát éli. Flusha és Golden tavaly őszi érkezése után egyre több versenyen sikerült szép eredményeket elérniük, most tavasszal pedig megnyerték az EPL 11. szezonját. Azóta viszont mintha valami eltört volna.
Az ESL One: Road to Rio katasztrofálisan sikerült a csapat számára, ahogy a BLAST Premier és a DreamHack Masters Spring is. Rengeteg hibával játszanak jelenleg a svédek, ráadásul ezek többsége sokszor nagyon amatőr hiba. Ha elkapják a fonalat és mindenki jól érzi magát a szerveren, akkor még akár ma is elkaphatják a világelső G2-t, de az utóbbi hónapok alapján a fnatic játéka borzasztóan kiszámíthatatlan, egyénileg, játékosokra lebontva és csapatszinten is.

Ez részben elmondható a francia többségű G2-ról is, de nem hiába ők most a világelsők. Az ESL Pro League és az ESL One: Road to Rio alatt is megmutatták, hogy tudnak nagyon erősen játszani, akár nagy hátrányból visszajönni és győzni, de azt is láttuk, hogy sokszor érthetetlen vereségekbe szaladtak bele.
A North számtalanszor tört már borsot az orruk alá mostanában, ahogy a FaZe vagy a mousesports is. A DreamHack Masters Spring alatt magabiztosan nyerték szinte az összes meccsüket, bejutottak a döntőbe, ráadásul felsőágról, tehát egy pályás előnnyel kezdhettek. A BIG játékosai azonban 0-2-ről tudták megfordítani a döntőt, amit végül 3-2-re meg is nyertek. Ahogy a fnatic, úgy a G2 esetében is vannak olyan pillanatok, amikor mintha lefagyna a csapat, sokszor ugyanazokat a hibákat ismétlik.

Talán pont ezért tekinthetünk a mai meccsre egy viszonylag kiegyenlített küzdelemként, ahol inkább számíthatunk egy szoros, hárompályás meccsre, mintsem hogy bármelyik csapat le tudja söpörni a szerverről a másikat. 

A francia-svéd rangadó után sem állunk meg, magyarul követhetitek majd a Vitality és a FATE összecsapását is. A nemrég BLAST Premier döntőt játszó franciákat senkinek sem kell bemutatnom, a FATE viszont mondhatni meglepetésként érkezett a cs_summitra. A kvali alatt a svéd veteránokat tömörítő Dignitast és a lengyel PACT csapatát tudták kiejteni, korábban pedig alacsonyabb osztályban lévő csapatok ellen láthattuk őket.

Nagy lehetőség előtt áll a bolgár ötös, előkelő csapatokkal szemben bizonyíthatnak, de ahhoz először még a Vitalitynek is lesz egy-két szava. Délután 3 órától tehát mindenképpen érdemes lesz velünk tartani Twitchen, igazán parádés meccsek előtt állunk. Az adást IDE KATTINTVA találjátok majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapatok nyerik a mai meccseket?

  • 0 %
  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %