Legjobb deckek Diamondtól Legendig: Rexxar uralja a metát

Legjobb deckek Diamondtól Legendig: Rexxar uralja a metát

A Warriornak négy változata is képes borsot törni az ellenfelek orra alá.

Befutottak a legfrissebb statisztikák a Hearthstone szervereiről. Standard formátumban, Diamond 10-től Legendig az alábbi deckek emelkednek ki a tömegből.

A Highlander Hunter kifejezetten örül annak, hogy a Tempo Demon Hunter kisebb gyengítéseken esett át, mivel az Aggro deckek továbbra is jó counterként szolgálnak a midrange pakli ellen. Illidan bár megérezte a Twin Slice/Second Slice drágítását, nem jött zavarba. Kicsit átalakult a pakli, de továbbra is az egyik legjobb változatnak számít az egész metában. A Warrior mainek bőszen válogathatnak, ugyanis az Egg, Pirate, Bomb és Enrage verzió is nagyszerűen szerepel. Előbbi kettő talán a legjobb, mivel a Highlander Hunter ellen ezek hozzák a legjobb számokat. A Mage továbbra is egy hatalmas szerencsejáték, de az 51-52% körüli teljesítmény azért jónak mondható hosszútávon is.

Labdába tud rúgni a legnépszerűbb Rogue deck is, a Secret csomag gyengítése miatt inkább a Stealth irányba kezdték el a játékosok átépíteni Valeerát, ami jó döntésnek bizonyult. A lista aljára odaért még egy-egy Aggro deck, a Murloc Paladin és a Dragon Hunter főleg az alacsonyabb rankon teljesít jól, de Diamondban is el lehet kapni velük jobb szériákat. A Shaman, a Warlock és a Priest jelenleg játszhatatlan, de a Spell Druiddal is kétszer meg kell gondolni, hogy joinoltok-e a meccsbe. Az Aggro paklik nagyon gyorsan ledarálhatják Malfuriont, aki hiába csal a manával, néha egyszerűen nem jut el addig, hogy megérkezzenek a boardra a lények.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legerősebb Warrior változat jelenleg a Standardban?

  • 78 %
  • 0 %
  • 11 %
  • 11 %
  • 0 %