A G2 után a FaZe-t is leültetheti a BIG - Folytatódik a cs_summit 6

A G2 után a FaZe-t is leültetheti a BIG - Folytatódik a cs_summit 6

ENCE vs Heroic, aztán FaZe vs BIG. Hova jobb délutáni programot?

Nagyot ment a BIG a DreamHack Masters Spring döntőjében. Két pályás hátrányból fordították meg a meccset a G2-val szemben, sokak szerint az esélytelen nyugalmával nyerték meg a döntőt. Egy trófea azonban nem trófea, itt a lehetőség, hogy bizonyítson a BIG.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Folytatódik a cs_summit 6. felvonása, aminek európai mezőnyét a magyarul is követhetitek, kizárólag az esport1tv kínálatában! Ma is két parádés meccsel érkezünk, köztük a FaZe és a BIG összecsapásával. De előtte még délután 3 órától jön az ENCE vs Heroic mérkőzés. Mindkét csapat egész jó formában van, az ENCE nemrég elkapta az Astralist és a MAD Lionst is, a Heroic játékosai pedig folyamatosan fejlődnek az áprilisi visszatérésük óta. 

Brutális meccsre számíthatunk, ahogy az este 6 órától kezdődő FaZe vs BIG összecsapáson is. SyrsoNéknak meg kell mutatniuk, hogy nem csak pillanatnyi fellángolás volt a részükről a DreamHack Masters Spring megnyerése, a FaZe-re pedig már jócskán ráférne egy jó eredménnyel záruló esemény.
Az ESL One: Road to Rio alatt még egész meggyőzően játszottak, azóta viszont olof határozatlan ideje pihenőre vonult, ami láthatóan visszavetette a csapatot. Helyére a profi mezőnyben ismeretlen Bymas érkezett, aki bár meg tud villanni néha, a csapat egésze láthatóan nem működik még annyira se, mint oloffal.

A két csapat ráadásul kétszer is találkozott egymással a DreamHack Masters Spring alatt, mindkétszer a BIG nyert. Méghozzá meglehetősen könnyedén, két meccsen összesen négy pályát játszottak egymás ellen, ebből az első három alatt összesen 18 kört hozott a FaZe.
Ahogy ma is, úgy egészen július 5-ig jelentkezünk majd a legjobb cs_summit 6 meccsekkel. Érdemes a délután 3 órát felírni a beosztásotokba, egy darabig még minden nap akkor kezdődnek majd a mérkőzések. A mai adást, az ENCE és a Heroic, majd a FaZe és a BIG meccsét IDE KATTINTVA találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!