Fnatic vs mouz - Megismétlődik az áprilisi EPL döntő

Fnatic vs mouz - Megismétlődik az áprilisi EPL döntő

Ma sem maradunk profi meccsek nélkül, folytatódik a cs_summit 6 csoportköre.

Óriásit ment tegnap a BIG, 2-0-val zárták a FaZe elleni meccsüket. Legalább ennyire magabiztosnak kell lennie ma a fnatic és a mousesports csapatainak is, hiszen kettejük közül valaki ma délután biztos kiesik a cs_summit 6 európai mezőnyéből.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Délután 3 órától ugyanis az A csoport mérkőzésével folytatódik a magyar cs_summit 6 közvetítés. A fnatic svéd veteránjai csapnak össze a mousesports fiatalabb játékosokból álló alakulatával, akiket persze továbbra is az európai irányítók egyik legjobbja, karrigan vezet.

A játék nem babra megy, itt már nem hibázhat egyik ötös sem. Természetesen Bo3-ban mérkőznek meg egymással, a vesztes pedig kiesik és ezzel a riói Majortől is távolabb kerül egy lépéssel. Ugyan egy Bo1-es meccset játszottak egymás ellen két hete, az igazán mérvadó találkozásuk sokkal inkább az EPL 11 döntője lehet. Akkor öt pálya alatt sikerült a fnaticnak legyőznie woxicékat. Most csak három áll majd rendelkezésükre, amik ha tippelnünk kellene, akkor Train, Nuke és Inferno lennének. Akárhogy is alakul, egy roppant kiélezett, szoros meccsre lehet számítani, akár csak az este 6 órától érkező folytatásban.
A FaZe és a Heretics összecsapását követjük majd este, az egyik csapatnak pedig szintén búcsúznia kell majd a versenytől a mérkőzés végével. A papírforma szerint ez a Heretics lesz, de benne van a pakliban, hogy meglepik a NiKoékat. Korábban az ESL One: Road to Rio alatt láthattuk, hogy a franciák képesek meglepni a legnagyobb csapatokat is, a FaZe pedig nem a legjobb formájában van jelenleg.
Persze az elmúlt hónapokban sem értek el arra a szintre amire szerettek volna, de olof távozása és Bymas érkezése óta még jobban szétzilált lett a csapat. Egyszerűen nincs meg a kellő összhang, rengeteg hibáznak szinte minden meccsükön. Márpedig most hibátlanul kell majd játszaniuk. 

Tartsatok velünk ma is, szokás szerint délután 15:00-kor kezdődik az első meccs, estig pedig nincs is megállás!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!