XANTARES újra szárnyal - Megállíthatatlannak tűnik a BIG

XANTARES a top 30-as HLTV statisztika élén.

Persze papíron a FaZe-nek kellett volna nyernie, mégiscsak egy európai sztárcsapat, ráadásul a HLTV ranglista 3. helyéről. Ha viszont elvonatkoztatunk a berögződésektől, akkor sokkal reálisabb volt a meccs kezdete előtt a BIG győzelme, ami aztán két pálya után meg is valósult. 

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Két hét leforgása alatt háromszor találkozott egymással a FaZe és a BIG, mindháromszor 2-0-ás német győzelem született. Az egész csapat remekül működik most, őrületes lövéseik vannak és nagyon okosan játszanak szinte minden pályán, de ha valakit ki kellene emelnünk a BIG csapatából, akkor az egyértelműen XANTARES lenne.

Így tett a HLTV is, a török játékos rengeteg kategóriában listavezető ezen a héten. 1.40-es összesített értékeléssel messze a legjobb játékos jelenleg a top 30-ban, K/D arányban olyan játékosokat előz meg, mint s1mple vagy ZywOo és neki van a legjobb körönkénti fejlövés aránya is.
De számos más statisztikában is a legjobb öt között van. A körönkénti sebzés tekintetében második ezen a héten, olyan játékosokat előzve meg, mint apEX vagy electronic, de még 1vX helyzetekben is csak nehezen lehet elkapni a törököt. Csapata második legjobbja egyértelműen syrsoN, aki szintén a legjobb öt közé lőtte magát a héten számos statisztikában.

A legutóbbi 12 meccsükből 11-et nyertek meg a BIG játékosai, legközelebb pedig holnap játszanak az OG ellen. Ott már a cs_summit 6 D csoportjának az első helye lesz a tét, ha nem akartok lemaradni róla, akkor erre keressétek majd az adást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!