Cyberpunk 2077: Új trailer, sosem látott játékmenet és egy anime sorozat bejelentése

Cyberpunk 2077: Új trailer, sosem látott játékmenet és egy anime sorozat bejelentése

Rengeteg újdonságot árultak el a készítők a Cyberpunk 2077-ről.

Milliók várták epekedve, hogy a CD Projekt Red újabb részleteket áruljon el 2020 egyik legjobban várt videójátékáról, a Cyberpunk 2077-ről. A Night City Wire stream végül minden igényt képes volt kielégíteni, ugyanis kaptak a rajongók egy új trailert, egy játékmenet videót, valamint lerántották a leplet a Netflix Original Anime Seriesről is.

A Cyberpunk: Edgerunners 2022-ben érkezik a világ legnagyobb filmes streaming platformjára, az animációkért a japán Studio Tigger felel majd. Az anime univerzuma megegyezik majd a Cyberpunk 2077-ével, azonban más szereplők, más helyszínek és más történetek kerülnek a képernyőre, miközben Night City mocskában még jobban elmerülhet majd a néző.

Ahogy az lenni szokott, egy ütős trailer elengedhetetlen a sikerhez, ezt meg is kapták a gamerek a lengyel csapattól. Már másfél millió megtekintésnél is többnél jár a The Gig, amiben pörgős akciójelenetek tucatját fűzték fel egymásutánban. Jó eséllyel több módon is kivitelezhetőek lesznek a küldetések, mint például egy biochip ellopása. Aki szeret ajtóstól a házba rontani, azoknak tucatnyi fegyver áll rendelkezésre, de a fejlesztők is elárulták korábban, hogy egyetlen gyilkosság nélkül is végig lehet majd vinni a CP2077-et.

Végül érkezett egy Braindance játékmenet epizód is, ami a Watch Dogs hasonló elemeire emlékeztet. Más karakterek memóriájához férhet hozzá a főszereplő, amiben szabadon garázdálkodhat, így egy átfogó detektívmunkát végezhet el, miközben nem kell ténylegesen a helyszíneket feltérképeznie. Izgalmas funkció, bár áll leejtős újdonságokra nem kell számítani. 

További érdekességek a teljesség igénye nélkül:

  • Két különböző péniszből választhatnak a játékosok a karaktergenerálásnál
  • Vaginából csak egyféle készült
  • Öt különböző szeméremszőrzet is bekerül a játékba
  • Ki-bekapcsolható lesz a meztelenség
  • A legfrissebb bejelentés szerint 2020. november 19-ére tehető a Cyberpunk 2077 megjelenése
  • Testreszabható lesz a főhős háttérsztorija
  • A Witcher 3 meditációjához hasonlóan előre lehet pörgetni az időt
  • Váltakozik a nappal és az éjszaka, azonban igazán sötét sosem lesz a rengeteg neon miatt
  • Nincsenek licencelt autók, minden kitalált és futurisztikus, de emlékeztetnek bizonyos modellek valódi járgányokra (pl.: Dodge Charger)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!