G2 vs Fnatic: Nézd magyarul a világ legnagyobb LoL-os versengését!

G2 vs Fnatic: Nézd magyarul a világ legnagyobb LoL-os versengését!

Rekkles és Perkz ismét farkasszemet néz egymással az Idézők Szurdokában.

Aki eddig hiányolta a rangadókat az LEC 2020-as nyári szezonjából, az most kapcsolja be a monitort. Olyan izgalmas összecsapások kerülnek a képernyőkre, mint a MAD vs OG, a FNC vs RGE, a MAD vs RGE és a G2 vs Fnatic, Európa legnagyobb rivalizálásának újabb fejezete. Egészen elképesztő mérkőzésekre van kilátás, természetesen élőben, magyarul követhetitek a kontinens legjobb játékosainak akcióit!

Pénteki mérkőzések

Az LEC 6. mérkőzésnapját az EsportGuru online TV csatornán követhetiek élőben, sőt a harmadik héttől kezdődően a watch.lolesports.com oldalán is nézhetitek magyar nyelven a meccseket. Ha utóbbit választjátok, akkor a küldetéseket is teljesíthetitek, amiknek teljesítésével értékes jutalmakat kaptok a LoL kliensen belül (például Hextech ládát és kulcsot.)

18:00 - S04 vs XL

Az Excel Esports megszerezte első győzelmét, de még mindig jelentős lemaradással követik a rájátszásért harcoló csapatot. Az FC Schalke 04 továbbra sem találja az ellenszert a vetélytársakra. Neon és Dreams nem teljesít rosszabbul, mint Innaxe és Nukes, az alsó ösvényes párosában bízhat a sereghajtó.

19:00 - VIT vs MSF

A Team Vitality formája jelentősen visszaesett, a Misfits Gaming továbbra is keresi önmagát. Mindketten 2-3-mal várják ezt az összecsapást, ahol tényleg minden megtörténhet. Kobbe és Comp párharcára érdemes lesz odafigyelni, mivel a görög srác az EUW szerver legjobb Solo Queue játékosának is mondhatja magát.

20:00 G2 vs SK

A G2 Esports nagyon meggyőző volt a második héten, nem okozhat nekik problémát Crownshoték ellen megszerezni a győzelmet. ZaZee nagy formában kezdte a szezon, de Caps roamolására választ kell találnia a németnek, ha nyerni szeretnének.

21:00 - MAD vs OG

Nincs könnyű sorsolása a MAD Lionsnek, de sorozatban megszerzett négy győzelemmel várhatják az újabb Bo1-et. Az Origen kezd összeállni, a második héten már nem kaptak ki. Minden ösvényen nagy csatákra van kilátás, sok múlik majd a két jungleren a korai előny megszerzésért folytatott harcok során.

22:00 - FNC vs RGE

Selfmade képes lehet arra, hogy ismét kiemelkedjen a csapatából, de a többiekre is szükség van a győzelmekhez. Rekkles kétszer Sorakázott, mindkétszer kikaptak a múlthéten, ilyen előjelek mellett hatalmas meccsre van kilátás.

A szombati meccsek beharangozóját a következő oldalon találjátok!

Szombati mérkőzések

17:00 - VIT vs SK

Milica teljesítménye visszaesett, de ZaZee továbbra sem akar súlyos hibákat elkövetni. Comp és Crownshot megbízhatóan hozza a jobbnál jobb KDA-kat, de mégsem szaporodnak egyik oldalon sem a győzelmek. Az SK kedvezőbb helyzetből és jobb formában várhatja a meccset, ez biztos.

18:00 - MSF vs XL

Az Excel-szintű csapatokat kötelező lenne a Misfitsnek megvernie, ha szeretnének bejutni a rájátszásba. Dan Dannek nagyon vigyázni kell magára, mert Kryze megmutatta, hogy milyen az, amikor egy Kayle megszalad.

19:00 - OG vs S04

Sima Origen győzelmet várhatnak a rajongók, de Nukeduckék bármikor képesek nagy leolvadásokra, elég csak az SK elleni vereségre gondolni. Papíron minden ösvényen jobb játékosa van a spanyol szervezetnek, de ez nem jelenti az automatikus wint.

20:00 - MAD vs RGE

A nap második legnagyobb rangadóján két tehetséges fiatalokból álló gárda akasztja össze a bajszát. Humanoid vs Larssen, Carzzy vs Hans sama, mind-mind olyan párharcok, amelyek tökéletes felvezetésként szolgálnak a szezon egyik legjobban várt meccséhez.

21:00 - G2 vs FNC

A hozzáértők úgy tartják, hogy ennél nagyobb rivalizálás jelenleg nem létezik a League of Legends világában. A két szupercsapat utolsó találkozója nagyon egyoldalúra sikeredett, a G2 sima 3-0-val gázolt át a Fnaticon. Rekklesék szeretnének bizonyítani, de ez sosem könnyű a G2 ellen. Perkzék döcögősen kezdték a splitet, de a második héten nem volt náluk jobb csapat. Rengeteg múlhat azon, hogy Selfmade milyen lábbal kel fel reggel, sőt azt sem szabad elfelejteni, hogy mindkét mides szeret roamolni, eddig ez Capsnek jött be jobban.

A harmadik hét mérkőzéseit élőben nézhetitek az Esport1.hu-n és az Esport2tv Twitch csatornánNe feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki nyeri a hét meccsét?

  • 42 %
  • 58 %