Új béta programot kapott a CS:GO, amivel javulhat az anti-cheat

Új béta programot kapott a CS:GO, amivel javulhat az anti-cheat

A frissült anti-cheat egyelőre csak bétaként elérhető.

A héten már kaptunk egy frissítést, ráadásul nem is volt rossz. Ma hajnalban viszont új csomag érkezett, ami még nem egy éles patch, de a tartalma már most biztató.

Frissült az anti-cheat, új béta program érhető el a játékhoz, amiben már a megújult VAC dolgozik. Ennek elsőre rengetegen örülhetnek, hiszen a csalók már időtlen idők óta keserítik meg a becsületes CS:GO játékosok életét. 

Az új béta letöltésével ennek a gondnak most halványulnia kell, legalábbis papíron. Az "új" VAC mostantól sokkal jobban felügyeli ás korlátozza a harmadik féltől származó programokat. Ennek persze kezdetben sok tisztességes program is áldozatául eshet, de nekik meg van adva a lehetőség, hogy úgymond hivatalossá tegyék magukat.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Meglátjuk mennyire válik majd be az újítás, nem véletlenül érhető el egyelőre csak bétaként, sok minden változhat még mire a frissítést mindenki számára élesítik. Teljes mértékben lehetetlen megoldani a csalók okozta problémákat, de már annak is örülnénk, ha ez az új funkció vissza tudná szorítani őket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!