DS PZInż áttekintő: az első új tank a lengyel közepes ágon

Vegyük szemügyre a DS PZInż-t, avagy a lengyel közepes tank ágon az első új közepes harckocsit.

Ugyan egyelőre nem tudni, hogy mikor adják ki az új lengyel közepes tank ágat, azonban mostanra minden új egységet felfedtek a fejlesztők, így remélhetőleg pár héten belül véget ér a szuperteszt fázis, hogy a nyílt teszten mindenki kipróbálhassa őket. A lengyel közepes tankok ágán az első új tank a DS PZInż, ami látszólag nem fogja túlzottan felkavarni a közepes tier állóvizét.

A DS PZInż egy kifejezetten magas végsebességgel rendelkező közepes tank, és erre a mozgékonysági értékére vélhetően nagy mértékben támaszkodnia is kell majd, ha egy igazán veszélyes tier V-ös közepes harckocsival találja szembe magát, mint például a kétszer gyorsabban töltő T-34-gyel vagy a mozsárágyús tankok koronázatlan királyával, a Pz. IV H-val.


További játékbeli fotókat a képre kattintva galériánkban találtok.

Az új lengyel közepes járművel tehát érdemes kerülni a közvetlen harci konfrontációt, és sokkal inkább egy megfontoltabb, a lövegsüllyedést maximálisan kihasználó, támogató tankként tekinteni rá, aminek fő célpontjai elsősorban a gyengén védett vagy épp kevés életerővel szaladgáló ellenséges tankok lehetnek.

Ti el tudjátok képzelni, hogy a DS PZInż egy jelentős tankká lépjen elő, vagy nem lesz több egy leküzdendő akadálynál a tier X-es CS-63-ig vezető úton?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.