Igazi rangadóval jön ma a cs_summit rájátszása!

Igazi rangadóval jön ma a cs_summit rájátszása!

Folytatódik a cs_summit 6, ma három meccset is végigizgulhatunk! 

A csoportköröknek vége, és bár még nincs minden eldőlve a 9-12. helyeken sem, ma már a legjobb nyolc csapat küzdelmével, a rájátszással folytatódik a cs_summit 6. Nézzük milyen meccseken szurkolhatunk ma!

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Három Bo3-as küzdelem vár ránk ma délután, szokás szerint 3 órától kezdődik az első meccs és most egészen éjszakába nyúlóan követhetitek majd a versenyt. Elsőként jön az OG vs North mérkőzés, ami mondhatni két hasonló kaliberű csapat küzdelme lesz. Ugyanakkor nem szabad elfelejtetünk, hogy az OG pár napja meg tudta lepni a remek formában lévő BIG-et is, a North oldaláról pedig még mindig hiányzik Kjaerbye, helyette Kristou játszik majd.
Ezután jön a nap legizgalmasabb mérkőzése, a fnatic és a NiP összecsapása. Igazai svéd rangadó lesz, ahol mindkét csapat bizonyíthat. Az EPL 11. döntőjekor még a fnatic volt egyértelmű fölényben, azóta viszont mintha fordult volna a kocka. A NiP tud stabilabban játszani, a fnatic pedig borzasztóan kiszámíthatatlan.

Ennek ellenére pár napja mégis legyőzték a világelső G2 csapatát, ráadásul meglehetősen könnyedén, két magabiztos pálya alatt. Mindkét svéd alakulatnak ideje, hogy összekapja magát, hiszen ha jó formában vannak, akkor mindketten a HLTV top 5 csapata közé kerülhetnek, kár, hogy mostanában keveset láttunk ebből a top 5-ös formából.
A svédek meccse után pedig újra a BIG lesz terítéken. Az a BIG, akit nagyon nehéz elkapni mostanában, a DH Masters Spring döntőjét két pályás hátrányból fordították meg a G2-val szemben, és a FaZe orra alá is épp elég borsot törtek már az elmúlt hetekben.

Három hét alatt összesen négy meccset játszottak, NiKoék ellen, mind a négyszer a németek tudtak nyerni, ráadásul mind a négyszer 2-0-ás győzelmet arattak. Mai ellenfelük a GODSENT lesz, akik ellen vélhetően még könnyebb dolguk lesz, de az OG pont megmutatta pár napja, hogy ha szorosan is, de lehet győzelmet aratni a BIG ellen is.

Délután 3 órától találkozunk, ne feledjétek, hogy kövessétek a meccseket az Esport1 felületén, hiszen akkor értékes pontokat gyűjthettek minden ott töltött percben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!