Hyper Scape néven ingyenes battle royale játékot fejleszt a Ubisoft

Hyper Scape néven ingyenes battle royale játékot fejleszt a Ubisoft

Konkurenciát kap az Apex Legends és a Call of Duty: Warzone.

Rod "Slasher" Breslau a videójáték iparág egyik legmegbízhatóbb forrása osztotta meg információit a Hyper Scape-ről. A Ubisoft új, teljesen ingyenes, AAA kategóriás multiplayer játéka a battle royale műfaj egyik új címe lesz, amiben a pörgős, FPS meccsek kerülnek a fókuszba. 

Slasher információ szerint a Hyper Scape 2020. július 12-én már a végleges változatában jelenhet meg, sőt a nyílt bétára a következő héten bárki jelentkezhet. A Prisma Dimensions kódnév alatt futó projekt a jelek szerint már a célegyenesbe ért, ami jó jel azoknak, akik szeretik a battle royale-t, mint zsánert, de nem elégedettek a mostani felhozatallal.

Amit még tudni lehet a játékról, hogy futurisztikus, virtuális világban játszódnak az események, amiben a PC-sek és a konzolosok is részt vehetnek. Még ebben az évben a crossplay funkció is megérkezik, ami jó jel azoknak, akiknek a baráti köre nem azonos platformon játszik. Az ingyenes batte royale készítésében rengeteg streamer vett részt, hogy tényleg sosem látott összetettségű, de mégis élvezhető pályákból épüljön fel a Hyper Scape. A Twitchcsel közös együttműködés több fronton is megmutatkozik. Valószínű a Twitch Prime-ból rengeteg lootot lehet majd összegyűjteni, de a jelek szerint akár közvetlenül a játékot befolyásoló eseményekre is hatással lehet a világ legnépszerűbb streaming platformja.

A streamerek és újságírók embargója hamarosan lejár, napokon belül eláraszthatja az internetet a Ubisoft legújabb tripla A-s alkotása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!