Hirdetés

Hyper Scape néven ingyenes battle royale játékot fejleszt a Ubisoft

Konkurenciát kap az Apex Legends és a Call of Duty: Warzone.

Hirdetés

Rod "Slasher" Breslau a videójáték iparág egyik legmegbízhatóbb forrása osztotta meg információit a Hyper Scape-ről. A Ubisoft új, teljesen ingyenes, AAA kategóriás multiplayer játéka a battle royale műfaj egyik új címe lesz, amiben a pörgős, FPS meccsek kerülnek a fókuszba. 

Slasher információ szerint a Hyper Scape 2020. július 12-én már a végleges változatában jelenhet meg, sőt a nyílt bétára a következő héten bárki jelentkezhet. A Prisma Dimensions kódnév alatt futó projekt a jelek szerint már a célegyenesbe ért, ami jó jel azoknak, akik szeretik a battle royale-t, mint zsánert, de nem elégedettek a mostani felhozatallal.

Amit még tudni lehet a játékról, hogy futurisztikus, virtuális világban játszódnak az események, amiben a PC-sek és a konzolosok is részt vehetnek. Még ebben az évben a crossplay funkció is megérkezik, ami jó jel azoknak, akiknek a baráti köre nem azonos platformon játszik. Az ingyenes batte royale készítésében rengeteg streamer vett részt, hogy tényleg sosem látott összetettségű, de mégis élvezhető pályákból épüljön fel a Hyper Scape. A Twitchcsel közös együttműködés több fronton is megmutatkozik. Valószínű a Twitch Prime-ból rengeteg lootot lehet majd összegyűjteni, de a jelek szerint akár közvetlenül a játékot befolyásoló eseményekre is hatással lehet a világ legnépszerűbb streaming platformja.

A streamerek és újságírók embargója hamarosan lejár, napokon belül eláraszthatja az internetet a Ubisoft legújabb tripla A-s alkotása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • conyfps 5 napja
    Túl sok br-t próbáltam már és 1000 órát h1z1-be bele is raktam és még mindig az a kedvenc br-om hiába kihalt, de egyébként nem vonz már most itt a Valorant végre egy új 5v5 fps és teljesen sikerült beszippantania
    0 0 Válasz
  • hun_hetek 4 napja
    minek ennyi br?
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?