Hirdetés

LEC és LCS: Perkz, Meteos és Stunt is kispadra került

Egyik csapatban a forma, a másikban a családi okok borítják fel a következő meccsekre leadott kezdőötöst.

Hirdetés

A tavaszi LEC döntő után nem sokan számítottak arra, hogy a G2 Esports ismét átgázol a Fnatic csapatán, azonban Perkzék nem kegyelmeztek Rekkleséknek. A világ talán legjobb Xayah játékosa Kalistával csillogtatta meg tudását, azonban a következő hétvégén biztosan nem segíti csapatát az újabb megszerzésében.

A horvát profi szeretne elszakadni a kompetitív mérkőzések világától egy időre, ami érthető döntés, ugyanis a fiatal srác nemrég veszítette el édesapját. A közösségi média oldalára kikerült bejelentés alapján csak a 8-9. meccsnapon kell a G2-nak hanyagolnia Perkz, helyét P1noy veszi át, aki legnagyobb sikereit a Gambit Gaming szervezetével érte el még 2014-2015-ben.

A 100 Thieves csapatában más okok állnak a játékoscserék mögött. Az LCS-ben jelenleg utolsó előtti helyen található klub Meteost és Stuntot pihenteti, helyükre Contratz és Poome érkezik az academy csapatból. A gyenge teljesítmény miatt a vezetőség és az edzők döntése volt, hogy változtassanak a kezdőn, azonban Meteos kifejezetten rosszul kezelte a helyzetet. A közösségi média oldalán elkezdte betageleni az edzőket, hogy nem értenek ahhoz, amit csinálnak. Azóta már törölte a tweeteket a jungler, de ez a hozzáállás nem engedhető meg egy profitól. Ezt Broxah is kiemelte, akikt élő adásban kérdeztek Meteos kirohanásáról.

A G2 Esports ellenfelei a Misfits Gaming és az Excel Esports lesznek, a 100 Thievesre a Golden Guardians és a Dignitas vár. Egyik sem számít rangadónak a mostani erőviszonyok között, de arra pont jók lehetnek az összecsapások, hogy a G2 Esports ne érezze meg Perkz hiányát, a 100T meg elkezdje a felzárkózást az élmezőnyre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?