Hirdetés

Lássuk milyen a CS-44, avagy az utoljára bemutatott lengyel közepes!

A CS-44 a lengyel közepes tankok ágán tier VII-ben az átmenetet jelenti a közepes és magas tierek között.

Hirdetés

Végül, de nem utolsó sorban a Wargaming bemutatta az új lengyel közepes tank ág legutolsó képviselőjét is, a CS-44-et, ami az átmenetet fogja jelenti a közepes és magas tierű harckocsik között. Természetesen a lengyel közepes tankok még csak a szuperteszterek számára elérhetőek, de remélhetőleg heteken belül számunkra is elérhetővé válnak a nyílt teszt szerveren.

A CS-44 első ránézésre a B.U.G.I tier VII-be javított változata, tehát valami hasonló tapasztalhatunk itt is, mint tier VIII-ban és tier IX-ben, hiszen ott is hasonló a forgatókönyv. Amit kiemelhetünk, hogy a CS-44 prémium lőszere HEAT, ezáltal nagyobb eséllyel vehetjük fel nagy távolságból a harcot a magasabb tierű és/vagy erősebb riválisokkal.

A CS-44 páncélzata ugyan megtréfálhatja azokat a játékosokat, akik elhamarkodottan adják le lövéseiket a páncélzatára, de a tapasztaltabb parancsnokok hamar rájöhetnek a tank gyengeségére, ami elsősorban a szovjet közepes tierű nehéz harckocsikéhoz hasonlítható kialakítás tekintetében. A CS-44 ugyan nem válik tier VII legerősebb ragadozójává, de átmenetként kiválóan funkcionálhat ezen a szinten.

Számotokra melyik új lengyel közepes tank tűnik a legígéretesebbnek, leghatékonyabbnak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • k1n0N 4 napja
    n1
    0 0 Válasz
  • hun_hetek 4 napja
    egy próbát megér majd
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?