Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Crysis Remastered

A játékmenet-bemutatóra meg mindössze egyetlen napot kell csak várnotok.

Örömteli hírre ébredhettek a Crysis rajongói, ugyanis a Crytek csapata elárulta, hogy július 1-jén hivatalosan is bemutatják a Remastered verzió játékmenetét. Magyar idő szerint holnap 18:00-kor kell figyelni a legnagyobb videóoldalakat, ahol megjelenhetnek az első mozgóképek a 2020-as verziójáról a világ egyik leghíresebb FPS-ének.

A Crysis mindig is azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy képes volt megizzasztani a legerősebb PC-ket is, amelyeket a játék megjelenése utáni években építettek. A 2007-es eredeti változat óriási sikerként robbant meg a videójátékok világába, a 90% feletti kritikák sem voltak meglepőek a legnagyobb magazinoktól. Kreatív eszközökkel dobták fel a játékmenetet, amikkel sikerült kiemelkednie a többi lövöldözős cím közül, de a technológiai ugrás volt az, ami a legjobbak közé emelte. A Remastered kiadásról egyelőre nem sokat tudni, de ha képes lesz a mai PC-kre optimalizálni a 2007-es gameplayt, akkor nem érheti panasz a Cryteket. 

A megjelenési dátumot sem rejti köd többé, ugyanis a Microsoft Store-ban feltűnt a játék egy 2020. július 23-i időponttal együtt. Szinte biztos, hogy ez lesz az a nap, amikor megkaparinthatjátok a Crysis Remastered videójátékot, ami várhatóan az alapjátékot és a hozzátartozó összes kiegészítőt tartalmazza majd. Egyetlen kérdés van még, amire minél hamarabb választ követelnek a gamerek: milyen gépigénye lesz a felújított változatnak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!