Emlékeztető: Már csak pár napig nevezhetsz a Nitro Concepts gamer asztal nyereményjátékra

Emlékeztető: Már csak pár napig nevezhetsz a Nitro Concepts gamer asztal nyereményjátékra

Ne maradj le a lehetőségről, ugyanis pár perc alatt ott lehet a neved a kalapban.

Június elején egy különleges nyereményjátékot hoztunk el Nektek különleges nyereménnyel. A Caseking Hungary Kft. jóvoltából hamarosan gazdára talál az Esport1 Közösség tagjai között egy szupermenő Nitro Concepts D12 gamer asztal, amely gondoskodik arról, hogy minél nagyobb kényelemben merülhess el a játékok világában.

A helyzet azonban az, hogy a lehetőség hamarosan lezárul, a játék ugyanis július 3-ig tart. Ha szeretnél bekerülni te is a kalapba, akkor nincs más dolgod, minthogy regisztrálsz az Esport1 Közösségbe, teljesíted a belépő küldetést, majd a Nitro Concepts asztal dedikált küldetését is. Ha már van Esport1 felhasználód, amin meg is csináltad a bevezető feladatokat, akkor viszont csak az asztal feladatát kell teljesítened, ami nem más, minthogy lőj egy selfie-t a mostani asztaloddal, és állítsd be profilképnek az Esport1 profilodra! 

Ebben a videóban vizuálisan is átpörgetheted a teendőket!

Azonban nem az asztal megnyerésére való esély az egyetlen dolog, amire a küldetés teljesítésével szert tehetsz, 100 E1 pont garantáltan üti a markodat, amiből azonnal kicsaphatsz egy menő skint is a profilodra az Esport1 Piac kínálatából.

Megsúgnánk, hogy profil skinek terén is hamarosan bővül a kínálat.

Tehát, ha még nem tetted, akkor irány regisztrálni, ha ez megvan, akkor pedig itt találod a küldetést!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!