Kalózok az élen: HS Battlegrounds Tier list Sjow-tól

Kalózok az élen: HS Battlegrounds Tier list Sjow-tól

Az első helyeken nincs túl nagy meglepetés.

A Hearthstone extra játékmódjai közül kétség kívül a Battlegrounds jelenleg a legnépszerűbb. Streamerek és játékosok milliói döntenek úgy nap mint nap, hogy az auto-chess alapjaiból építkező kocsmai bunyóban verekednek meg egymással. A kalózok érkezése képes volt tovább bővíteni az elérhető lények és fajok listáját, ami egy újabb lökést adott a BG-nek. A Team Liquid kártyása, a Hearthstone játék és e-sport egyik legnagyobb alakja, Sjow megosztotta, hogy szerinte melyek a legerősebb és leggyengébb hősök a Battlegroundsban.

Hearthstone Battlegrounds Tier list by Sjow

Tier S, avagy a legjobbak legjobbjai - Captain Hooktusk és Captain Eudora

Pokolian erős Hero Powerrel rendelkezik mindkét kalóz, ami segít abban, hogy már az első szakasztól kezdve urald a mérkőzést. Eudora HP-ját minden körben érdemes megnyomni, Hooktusk esetében a token minionok jelenthetik a korai előnyt.

Tier A - Maiev, Kael'thas, Deryl, Yogg-Saron, Rafaam, Nozdormu, Finley

Bőven van miből válogatni, mindegyik hős más-más képesség miatt éri meg a pickelést. Finley talán a legnagyobb zsákbamacska, mivel van rá esély, hogy használhatatlan Hero Powerrel kell nagyot alkotnotok, de a választás szabadsága ennek ellenére megéri, hogy a Murloc mellet tegyétek le a voksotokat.

  • Tier B: Millhouse, Pyramad, Edwin, Toki, Deathwing, Patches, Millificent Manastorm, Baz'hial, Jaraxxus
  • Tier C: Kragg, Ysera, Flurgl, Alexstrasza, Curator, Reno Jackson, Malygos, Elise Starseeker, A.F. Kay
  • Tier D: Akazamzarak, Bartendotron, Vashj, Shudderwock, Illidan, George, Sindragosa, Patchwerk, Aranna Starseeker, Rat King, Queen Wagtoggle, Lich King, Nefarian, Galakrond

Az egyes tiereken belüli erősséget felsorolás adja. Amelyik az adott tierben az első helyen szerepel, az a legerősebb, amelyik a végén, az a leggyengébb. Jól látható, hogy amíg Nefarian régen Tier S volt, mára a lista végén kullog, de hasonlóan rossz helyzetben van Patchwerk és Bartenodotron is. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne velük meccset nyerni (top 4 már győzelemnek számít), de Sjow szerint a Tier S és Tier A hősei közül érdemes válogatni, mivel a BG meta felgyorsult a kalózok miatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!