Bemutatkozott a Salamander új CS:GO csapata!

Bemutatkozott a Salamander új CS:GO csapata!

A tegnapi "előzetes" után végre teljes egészében megismerhettünk az új Salamandert.

A K&H MNEB CS:GO ligájának utolsó heteiben jött a villámcsapás, Aaron kikerült a Salamander kezdőjéből, rá pár napra pedig a többiek átigazoltak a Budapest Five-hoz. Azóta találgattuk, hogy vajon milyen lesz a Sala jövője a CS:GO-ban, ma végre bemutatták az új csapatok.

Ám ezúttal is meglepetés ért minket, hiszen ahelyett, hogy a hazai CS:GO közösség már ismert férfi játékosaiból állt volna össze egy ötös, a Sala egy női csapattal jelentkezett. Ráadásul nem is akármilyennel, aki követi a női versenyek, az már találkozhatott az új Salamander játékosokkal.

Vácz "rchl" Anna Ráhelt senkinek sem kell bemutatni itthon, ő az új csapat egyetlen magyar játékosa. A kezdő ötös tagja még három dán hölgy, köztük Tabitta "Miss VarnoKjærsgaard, Sofie "sopheyy" Lydiksen, akiket legutóbb a Wildfire női csapatában láthattunk. De szintén a csapatot erősíti és szintén Dániából érkezik Celine, a csapat ötödik játékosa pedig egy brit hölgy, sniffles. De a csapat edzői szerepét is ismerős arc tölti be, az új coach nem mást, mint Homoki "Aaron" Áron.

Többségük jól ismerik már egymást, különösen a dánok azok, akik már korábban is játszottak együtt. Nem kell már sokáig várnunk a bemutatkozásukra sem. Július 3-án játsszák első tétmérkőzésüket, méghozzá egy DreamHack selejtezőn, ahol reméljük, hogy minél előkelőbb helyezést sikerült majd elérniük.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!