Változtattak az Arcanist Zoe Prestige skinjén és a Nexus Blitz játékmódon is

Változtattak az Arcanist Zoe Prestige skinjén és a Nexus Blitz játékmódon is

Még mindig nem biztos, hogy heteken belül játszhattok a Nexus Blitzcel.

A Riot Games hallgatott a rajongók által megfogalmazott kritikákra, amelyek az Arcanist Zoe Tekintély Kiadása kapcsán fogalmazódtak meg. A leghangosabbak szóvá tették, hogy Zoe hatalmas süvege hasonlít egy használt óvszerre, ami a grafikusokra nézve nem volt a legmegfelelőbb dicséret. Gyorsan lépett is a Riot, átdolgozták a fejfedőt, sőt azóta egy újabb változtatást hajtottak végre a Prestige skinen.

Most már érheti panasz a nagyon drága, de mégis egyedi skint, azonban a PBE-n ez csak az egyik fontos topic volt, amin dolgozik a Riot. A másik a Nexus Blitz játékmód, amit egy hosszú tesztelésnek vetnek alá. Ez lehet az oka, hogy még nem jelentették be a hivatalos dátumot, amikor az éles szerverekre is megérkezhet a közkedvelt mód.

Nexus Blitz PBE módosítások

  • Az Elder Dragon jutalmának hosszát 240 másodpercről 120 másodpercre csökkentették 
  • A Rift Herald elpusztítása Baron buffot ad 120 másodpercre a csapattagoknak. A bónusz AD/AP-t nem kapja meg senki, csak a minionokra ható extra hatás érvényesül
  • A sétáló Nexusok átgyalogolnak a minionokon és más akadályokon
  • A Deathfire Grasp, Ghostwalkers, Zephyr és Moonflair Spellblade elérhetővé vált a boltban

Ezeken kívül számos hibát is javítottak, amik alapján kirajzolódhat, hogy nagyon szeretné a Riot, ha tökéletesen működne a Nexus Blitz, hiába csak egy átmenetileg elérhető tartalomról van szó.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!