Hivatalosan megerősítették, hogy 5 új hős érkezik még 2020-ban a League of Legendsbe

Hivatalosan megerősítették, hogy 5 új hős érkezik még 2020-ban a League of Legendsbe

Kisebb ízelítőt adott a Riot Games abból, hogy milyen új hősök várnak még az idézőkre 2020-ban.

Hosszú hónapok teltek el azóta, hogy 2020 első és eddig egyetlen új hőse csatlakozott a Legendák Ligájához. Sett érkezése váratlan volt, mivel nem sokkal korábban Aphelios és Senna is hivatalosan megjelent. Sokan mégis örültek annak, hogy a meta alapjaiban újult meg a sosem látott karaktereknek köszönhetően, azonban ez már a múlté. Az elmúlt hetekben csak a frissítések tudták kicsit megbolondítani a már jól megszokott pick/ban fázist, de az újdonság hiány kezd érződni a Szurdokon. Gyorsan reagált is a Riot Games a felerősödő hangokra és egy fejlesztői bejegyzésben kitértek arra, hogy milyen bajnokok várják már tűkön ülve a bemutatójuk napját.

2020 új hőse: Szégyenlős jungler

Túl sokat nem akartak elárulni a fejlesztők, de azt nem rejtették véka alá, hogy egy visszahúzódó, félénk hős érkezik meg a Szurdokba, aki képes elálmosítani azokat, akik őt keresik. Egy mid-range skirmisher (piszkálásra képes) karaktert raktak össze a tervezőasztalon, akinek már egy képességét is bemutatták, bár sok nem derül ki belőle. Messziről gurul egy gömb, ami szétrobban, ahogy találkozik egy akadállyal. Ez egyelőre nem sok, de azt nem szabad elfelejteni, hogy Zoe Szundibubija már így is elég idegesítő, valószínű a Riot nem szeretne egy hasonló, altató képességekkel felruházott karaktert rászabadítani a dzsungelre.

2020 új hőse: Maszkos assassin

Kiderült, hogy két fegyvert tart majd a kezében, amivel lesújthat az áldozatokra. A düh egyre jobban eluralkodik a titokzatos orgyilkoson, aki a dzsungelessel együtt a nagy nyári esemény során érkezik meg a játékba. Szinte biztosan midesként számolhattok majd az új assassinnel, mivel elárulták a fejlesztők, hogy a középső ösvényre 2020-ban két hőst terveznek.

2020 új hőse: Kombózó ADC

Végezetül részletesen kitértek egy lövészre, aki hatalmas kombókra lesz majd képes. A képességek összehangolásának segítségével kiosztott hatalmas burst sebzés nem újdonság az alsó ösvényes carryknél, elég csak Apheliosra gondolni. Záporoznak majd a lövedékek, ha az év végén befut a legújabb marksman.

Utolsó gondolatként megosztotta a fejlesztőcsapat, hogy minden évben hat új hőssel szeretnék bővíteni a League of Legends univerzumát. További jó hír a játékosoknak, hogy minden szerepre (top-jungle-mid-adc-support) terveznek majd karaktereket alkotni, ezért még 2020-ban egy "szenzációs mágus" és egy "brutál tank támogató" is csatlakozik Setthez és a fenti három bajnokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Illusztráció

Kövess Minket!



Te melyik új karaktert várod a legjobban?

  • 20 %
  • 14 %
  • 18 %
  • 11 %
  • 37 %
League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.