Fejlesztés alatt: Bemutatjuk a lengyel közepes tank ágat!

Fejlesztés alatt: Bemutatjuk a lengyel közepes tank ágat!

A fejlesztői naplókból sok érdekesség kiderült az érkező lengyel közepes tank ágról.

Az új ág egységeinek koncepcióját a lengyel mérnökök által a második világháború után alaposan áttanulmányozott Wehrmacht harckocsijai inspirálták, és ezeket az új egységeket a játékban tier V-től kezdődően próbálhatjuk ki. A tier IV-es 14TP-ből a szuperteszten a 25TP mellett kifejleszthetővé válik a DS PZInz-I tier V-ös közepes egység is, ami megnyitja az utat az új kihívóknak egészen tier X-ig.

A lengyel közepes tank ág tehát hat új kifejleszthető egységet vonultat fel, illetve plusz egy prémium harckocsit tier VIII-ban, de sajnos a normálról egyelőre semmit sem tudni, de a prémium tier VIII-as egységekről már döntöttek a fejlesztők, amiről részletesebben alábbi cikkünkben olvashattok. Az első egység, amiről pontosan lehet tudni, hogy milyen alapvető karakterisztikákkal lesz felvértezve, az nem más, mint az ág tier X-es képviselője, a CS-63.

Első ránézésre a CS-63 egy javított AMX 30B-nek tűnik, hiszen hasonlóan gyorsan töltő, ám alacsony átütési értékekkel rendelkező lövedékekkel operáló ágyút kapott, ami mellé kiváló mozgékonysági értékek társulnak, mindezt az időközben gyűjtői tankká avanzsálódott francia rivális legszembetűnőbb gyenge pontja nélkül, hasonló kialakítás mellett nyújta.

A lengyel közepes tankok top tier képviselője egy különleges mechanizmust is kapott, amivel az egység motorteljesítménye és végsebessége is megnő, cserébe a célzási ideje szignifikánsan romlik. Ugyan a játékban ebben a formában semmi szükség nincs igazán a lengyel közepes tankokra, hiszen nem hoznak igazi változást se a metába, se nem nyújtanak valódi változatosságot játékélményben, ugyanakkor két szempontból mégis jó, hogy bekerülnek.


A képre kattintva galériánkban szemezgethetsz további játékon belüli fotók között.

Egyrészről a gyűjtőknek egy új kihívást adhatnak, másrészről a kezdők több lehetőség közül választhatnak majd. Természetesen ez csak az előzetes szerkesztőségi vélemény, és nem kizárt, hogy végül mégis nagyobb szerephez jutnak majd, mind azt először gondoltuk volna.

Nektek mi a véleményetek az új lengyel harckocsikról? Kifejlesztenétek őket, ha bekerülnének a játékba?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.