A szuperteszten bemutatott CS-52 lengyel közepes prémium harckocsi áttekintője

A szuperteszten bemutatott CS-52 lengyel közepes prémium harckocsi áttekintője

Az új lengyel közepes tank ág mellé új prémium harckocsi is érkezik, aminek már tervezett paramétereit is ismerjük.

A lengyel közepes tank ág érkezése ugyan meglepő volt, de koránt sem váratlan, révén a World of Tanks lengyel közössége a szó legszorosabb értelmében hatalmas. A korábbi cikkünkben bemutatott CS-63 egy különleges mechanizmussal rendelkezik, amivel mind a motorteljesíténye, mind a végsebessége megnő, de ennek a célzási ideje látja kárát.

Sajnos a tier VIII-as lengyel prémium közepes harckocsi, a CS-52 nem rendelkezik semmilyen speciális mechanizmussal, ennek ellenére a közzétett információk alapján nincs oka szégyenkeznie, hiszen egy jól védett, relatív mobilis és magas támadóerővel rendelkező harcegységnek ígérkezik.

Érdemes úgy tekinteni a CS-52-re, mint a harckocsira, amivel elszórakozol randomban, és miközben kreditet farmolsz, a lengyel legénységedet is kiképzed, mire beülteted őket a fejlesztési fában található tankokba. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem lesz jobb a metát tier VIII-ban uraló Progetto 46-tól, és vélhetően a Lorraine 40t is leiskolázza majd általánosságban véve.


A képre kattintva galériánkban szemezgethetsz további játékon belüli fotók között.

Egyelőre nem tudni, hogy a lengyel közepes ág mikor érkezik pontosan, de mivel még csak a szuperteszterek számára elérhetőek, ezért még egy-két hónapot biztosan várnunk kell, mire legalább a teszt szerveren megnézhetjük, hogy mit is tudnak valójában. Ugyanakkor érdemes hozzátenni, hogy jellemzően a tier VIII-as prémium tankok még az új ág érkezése előtt bekerülnek a játékba.

Mit szóltok a CS-52-höz? Szerintetek is csak töltelékszerepet fog betölteni a csatákban, vagy komoly fenyegetéssé válhat a riválosok számára?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.