Több, mint fél millió dollárért igazolható a Vitality ex-irányítója, ALEX

Több, mint fél millió dollárért igazolható a Vitality ex-irányítója, ALEX

Többen is érdeklődnek utána, egyikük a FaZe!

Ma is nagy meccse van a Vitalitynek, az OG csapatát kell legyűrniük ha tovább akarnak jutni a cs_summit 6 felsőági döntőjébe. Most már 4 hónapja, hogy apEX irányítja a csapatot, előtte ALEX volt a franciák vezetője, aki belefáradt a folyamatos utazásba, a folyamatos stresszbe és határozatlan időre kivonta magát a forgalomból.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Azóta többen követték a példáját, elég csak az Astralis sztárjaira, gla1ve-re és Xyp9xre gondolnunk vagy olofra, aki a FaZe csapatából vonult el egy kis pihenőre. Érdekes, hogy pont a FaZe az egyik szervezet, amelyik meg szeretné szerezni a Vitality ex-irányítóját.

A 1pv.fr forrásai szerint óriási érdeklős van ALEX után, többen keresnek olyan jó irányítót, aki közben fragerős is. Az egyik ilyen csapat a FaZe, de a források szerint a c0ntact, a Cloud9, a Gen.G és a FunPlus Phoenix is felvette már a kapcsolatot a Vitalityvel.
Egy gond van, hogy a pletykák szerint a francia csapat több, mint fél millió, egész pontosan 600 ezer dollár fejében hajlandó csak megválni volt irányítójától. Feltehetőleg a c0ntact nem tudna ennyit fizetni érte, de lehet, hogy a Cloud9, a Gen.G és a FunPlus Phoenix csapatait is elijeszti az ár.

Egy alakulat marad, méghozzá a jelenlegi legjobb az érdeklődök közül, a FaZe. Nekik ha valami, hát egy jó irányító már évek óta hiányzik. Karrigan óta ott volt NEO, aki nem vált be, bár lehet, hogy csak több időre lett volna szüksége, azóta pedig NiKO irányít. Nem rosszul egyébként, ezt meg kell jegyezni, de közelében sincs egy olyan igl-nek, mint amilyen karrigan volt vagy amilyen ALEX lehetne.

A Vitality megszólalt a pletykák kapcsán, szerintük pár hét és a végéhez érnek a tárgyalások, akkor pedig hivatalosan is bejelenthetik majd ALEX karrierjének folytatását.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!