Hirdetés

Kikerült a Titanfallból ismerős funkció a Cyberpunk 2077-ből

Két fontosabb kérdést is megválaszoltak a fejlesztők.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Rainbow Six: Siege

Rainbow Six Siege European League - Chaos vs. Secret

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 utolsó simításai, a bugok kijavítása és a marketing gépezet további polírozása a javában zajlik, de még mindig kevés részletről van biztos információja a rajongóknak. Az biztos, hogy egy közel 40 perces játékmenet demó már felkerült a legnagyobb videómegosztóra, ami nagyjából egy átfogó képet nyújt arról, hogy milyen őrült küldetésekre és látványos akciókra számíthattok Night Cityben.

Sajnos azonban nem minden alakult úgy, ahogy azt a CD Projekt RED eltervezte. A pályatervező Max Pears elárulta, hogy a falon futás funkcióját bár eredetileg szerették volna a játékban tudni, kénytelenek voltak kivenni a fejlesztés során. Ennek ellenére a mozgás, a mozdulatok, a fegyverhasználat és minden más, amit megenged a belsőnézetes irányítás, az olyan élményt varázsolhat a képernyőkre, amikre még nem volt példa.

A grandiózus videójáték november 19-ig megjelenését világszerte rengetegen várják, azonban vannak olyan országok, ahol nem kerülhet minden explicit részlet a játékosok orra elé. A CD Projekt RED megerősítette, hogy Japánban az összes olyan óriásplakáton, graffitin és más felületen, ahol eredetileg nemi szervek szerepeltek volna vagy nem lesz semmi, vagy valami más kerül oda. Emellett a szabadon variálható nemi szervek sem kerülnek bele a japán verzióba, azonban ennek semmilyen hatása nem lesz a játékmenetre. A cenzúráiról hírhedt országok közül Ausztrália megerősítette, hogy náluk biztosan megjelenhet a Cyberpunk 2077, azonban még a nemzeteknek van néhány hónapjuk ezt véglegesíteni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • conyfps 1 hónapja
  Twitchen biztos, hogy lecsekkolom a játékot
  0 0 Válasz
 • bence6617 1 hónapja
  jónak tűnik
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Nagyon várom a játékot.
  0 0 Válasz
 • Solidly 15 napja
  Biztos jó lesz
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés