Szavazd meg te a K&H MNEB legszebb CS:GO lövését!

Szavazd meg te a K&H MNEB legszebb CS:GO lövését!

Szerinted melyik volt az idei szezon legszebb lövése, megmozdulása?

Egészen remek és izgalmas meccseken szurkolhattunk idén is a K&H MNEB CS:GO ligája közben. Persze a Salamander, később már Budapest Five fölénye megkérdőjelezhetetlen volt, de még így is volt számos meglepetés. Kevesen számítottunk például arra, hogy összességében a Békéscsabai E-sport Egyesület eredményesebb lesz, mint a veteránokat tömörítő GIWU vagy, hogy Tigenéék a VALORANT ellenére is megtáltosodnak a szezon második felére.

Megnéztük már a liga legjobbjait, átrágtuk magunkat a mutatós statisztikákon és azt is tudjuk már, hogy kik voltak az alapszakasz és a döntő legjobb játékosai. Egy valami viszont még kérdéses és ezt most nektek kell eldöntenetek. Melyik volt az idei K&H MNEB szezon legszebb CS:GO lövése, megmozdulása? Összeszedtük nektek a top 3 lövést, a végső győztest viszont nektek kell megszavaznotok. Jöjjenek a jelöltek!

Aaron 200 IQ-s triplát lőtt az LvL UP Esport játékosai ellen, aminek kulcsa mondhatni egy terelő gyújtógránát volt.

Ha a Békéscsabai Es-port Egyesület csapatáról volt szó, akkor gubit és Skyt nem kellett féltenünk. Ezúttal utóbbi AWP-s megmozdulását emeltük ki.

Könnyedén verte az ÖTÖS a Genesis Gaming csapat a rájátszásban, amihez az is kellett, hogy a szoros első félidő után megszerezzék a második pisztolykört. Gbk rendíthetetlen higgadtsággal fogta meg a B-re érkező támadást.

A cikk alján lévő szavazásnál voksoljatok arra, aki szerintetek a legszebbet lőtte a K&H MNEB idei CS:GO versenyén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kié volt az idei K&H MNEB CS:GO legszebb lövése?

  • 13 %
  • 18 %
  • 69 %