Worms Rumble: Battle royale műfajban tér vissza a világ leghíresebb kukacos videójátéka

Worms Rumble: Battle royale műfajban tér vissza a világ leghíresebb kukacos videójátéka

Már hónapokkal ezelőtt megérkezett a teaser, de most már nem titok többé, hogy készül a Worms battle royale.

2020 márciusában titokzatos teaser trailert töltött fel a legnagyobb videómegosztóra a Team 17 fejlesztőcsapat, aminek címében csak ennyi szerepelt: Worms 2020. A találgatások persze azonnal beindultak, hogy milyen irányba halad tovább a világ legnépszerűbb kukacos szériája, azonban arra nem sokan számítottak, hogy az aktuális trendeknek próbálnak megfelelni a programozók. A leleplezés megtörtént, Worms Rumble néven jelenik meg 2020-ban a kukacos battle royale.

Amit tudni lehet a játékról, hogy egy arénában, valós időben küzdhetnek meg a kukacok a korábbi részekből ismerős fegyverekkel. A 32 játékos Bazookával, Holy Hand Grenade-del és Shotgunnal is lőhettek majd a másikra, de ne felejtsétek el, hogy csak egy győztes lehet, aki mindent visz. Az extra tartalmak sem hiányoznak majd a Worms Rumble-ből, egyedi események és kihívások is várnak mindenkire, aki szeretne "kukacoskodni" egy hatalmasat. A rombolható környezet és az eltérő játékmódok segíthetnek abban, hogy mindenki megtalálja a Rumble-ben a kedvencét, de egyelőre még várni kell a béta indulására is.

A legfontosabb kérdésre még nem adott választ a Team 17, vagyis semmi információ nincs arról, hogy ingyenes, vagy fizetős lesz-e a Worms Rumble. Valószínűleg erre hamarosan választ adnak a fejlesztők, addig is regisztráljatok elő a zárt bétára, hogy elsőként lőhessétek halomra az ellenséges kukacokat a legkülönbözőbb fegyverekkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!