Így néz ki egy Legend #1 Tempo Demon Hunter a nerfek után

A meta egyik leggyorsabb paklija a mai napig megállja a helyét.

A legfrissebb metaváltozások azt vetítik előre, hogy a Blizzard még mindig nem talált valódi választ a Demon Hunterek problémájára. Bár már messze nem kiugróak Illidan számai, azért magabiztosan uralja a Standard formátumot. A Twin Slice/Second Slice manaköltségének megdrágítása igazából nem sok vizet zavart, kicsit kellett csak átalakítani a megszokott Tempo Demon Hunter listát, hogy a győzelmek továbbra is záporozzanak.

TheBest_HS's Legend #1 Tempo Demon Hunter

Deck kód: AAECAea5AwSWBsy6A8O8A9rGAw39pwP5rgOLugPXuwPEvAPgvAPWvgPXvgPevgPZxgP3yAP5yAP+yAMA

A Bonechawer Brawler dupla példányban kötelező a jelenlegi összes gyorsabb változatban, mivel a mirror meccsekben hatalmas előnyt jelenhet, ha sikerül egy Beaming Sidekickkel kitenni az első körökben. Az 1 manás Twin Slice már nem annyira jól kombózható a Glaivebound Adepttel, az Altruis the Outcasttel és a Satyr Overseerrel, de a plusz attack segíthet abban, hogy az elején arccal levehetőek legyen a nagyobb HP-val rendelkező lények, valamint a végjátékban is több burstöt lehet kézből kitolni. Orange listájában, amit TheBest átvett, egy Amani Berserkert is találhattok, ami további pluszt ad hozzá az early game-hez.

Szintén a korai szakasz felgyorsításához elengedhetetlen a két Guardian Augmerchant is, ami plusz sebzést ad az Amaninak és a Brawlernek is, sőt még egy extra Divine Shield is felkerül a lényekre. A Tempo Demon Hunter népszerűségben és erősségben is maga mögé utasított mindenkit, továbbra is erőteljesen ajánlott mindenkinek, aki szereti a gyors, de mégis gondolkodósabb Aggro/Combo paklikat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!