T42 áttekintő: Potenciális prémium tank a szuperteszten

T42 áttekintő: Potenciális prémium tank a szuperteszten

A szuperteszt fázisba lépő új tier VIII-as amerikai közepes harckocsi nagy eséllyel prémium besorolást kap.

A szuperteszt szerveren új tier VIII-as amerikai harckocsit mutattak be a fejlesztők, ami dizájnját tekintve hasonló a tier IX-es könnyű tankhoz, a T49-hez, de tűzereje ettől jóval nagyobb, illetve a páncélzata is jelentősebb.

Különlegessége az egységnek, hogy az alfája 280, ami eltér a szinten megszokott 240-es, 320-as és 360-as értékektől, így-e tekintetben különlegesebb lesz, mint a legtöbb szintjén található közepes vagy épp nehéz harckocsi. Ebből adódóan egy fenyegetést jelenthet majd a harcmezőkön, ami még a sokak által imádott M26 Pershingnél is komolyabb lehet.

Sajnos játékbeli fotók egyelőre nincsenek a T42-ről, és természetesen még az sem biztos, hogy prémium kategóriába esik ez a jármű, de nagyon valószínű, hogy nem egyedi tankként érkezik majd.

Mit gondoltok erről a különlegesebb alfájú közepes harckocsiról? Elképzelhetőnek tartjátok, hogy túlszárnyalja az M26 Pershinget?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.